Hvad er det for nogle symboler, der vises på menuer?

Mange programmenuer viser tastkombinationer, f.eks. Symbol for kommando efterfulgt af N, ved siden af visse menukommandoer. Symbolerne i tastkombinationerne repræsenterer specielle taster,der kaldes kombitaster.

Du kan bruge tastkombinationerne på menuerne til at udføre handlinger uden at åbne menuerne.

Kombitast

Symbol

Kommando

Symbol for Kommando

Skift

Symbol for Skift

Mulighed

Symbol for Alternativ

Ctrl

Symbol for ctrl

Retur

Symbol for Retur

Slet

Symbol for Slet

Slet fremad

Symbol for Slet fremad

Pil op

Symbol for pil op

Pil ned

Symbol for pil ned

Venstrepil

Symbol for venstrepil

Højrepil

Symbol for højrepil

Page up

Symbol for Page up

Page down

Symbol for Page down

Home

Symbol for Hjem

End

Symbol for End

Højretabulator

Symbol for højretabulator

Venstretabulator

Symbol for venstretabulator

Escape (esc)

Symbol for Escape

Hvis du slår klæbetaster til i vinduet Tilgængelighed, vises tastsymbolerne for Kommando, Skift, Alternativ og ctrl på skærmen, når du trykker på tasterne. Du åbner vinduet Tilgængelighed ved at vælge Apple > Systemindstillinger og klikke på Tilgængelighed.

Åbn Tilgængelighed for mig