Slå Bluetooth til eller fra

Slå Bluetooth fra på steder, hvor radiokommunikation er forbudt, f.eks. i et fly eller på et hospital.

• Klik på Bluetooth-statussymbolet på menulinjen, og vælg derefter Slå Bluetooth til eller Slå Bluetooth fra.

Hvis Bluetooth-statusmenuen ikke er synlig, skal du vælge Apple > Systemindstillinger, klikke på Bluetooth og derefter vælge “Vis Bluetooth på menulinje”.

Åbn Bluetooth for mig

Spørg Siri. Sig f.eks.: “Slå Bluetooth fra”. Læs mere om Siri.

Hvis Bluetooth er slået fra, fungerer funktioner som Kontinuitet, Instant Hotspot og Handoff måske ikke mellem Mac og andre enheder.

Du kan også slå Bluetooth til og fra i vinduet Bluetooth. Hvis du bruger en ekstern USB Bluetooth-sender, findes Slå Bluetooth til eller Slå Bluetooth fra muligvis ikke i vinduet Bluetooth. Hvis det ikke gør det, skal du afmontere senderen for at slå Bluetooth fra.