Sådan bruger du Computer som ekstern harddisk til at flytte arkiver mellem to Mac-computere

Brug Computer som ekstern harddisk til at få en Mac til at blive vist som en ekstern harddisk på en anden Mac, så du hurtigt kan gennemse og kopiere arkiver.

Computer som ekstern kan være praktisk, når du har brug for at flytte arkiver hurtigt mellem computere eller hente arkiver fra en Mac uden en fungerende skærm. Funktionen kræver to Mac-computere, der er tilsluttet med et kabel i en af disse porte:

Computer som ekstern harddisk understøtter ikke forbindelser, hvor der bruges et Apple USB-C-opladningskabel, USB-A til USB-A-kabel eller Mini DisplayPort-kabel.

Tilslut dine computere med det rigtige kabel

Afhængigt af hvilke porte dine Mac-computere har, kan du oprette forbindelse mellem dem med et Thunderbolt 3-, USB-C-, Thunderbolt 2- eller FireWire-kabel. Start derefter Computer som ekstern harddisk

Hvis du opretter forbindelse med Thunderbolt 3 (USB-C):

Hvis du opretter forbindelse med USB-C:

Start Computer som ekstern harddisk

Benyt denne fremgangsmåde, når du har oprettet forbindelse mellem dine computere med det rigtige kabel:

1. Hvis den Mac, du vil bruge som en disk, er tændt, skal du vælge Apple-menuen () > Systemindstillinger og derefter klikke på Startdisk. Klik på Computer som ekstern harddisk, og klik derefter på Start igen, når du bliver bedt om at bekræfte.
  2. Hvis den Mac, du vil bruge som en disk, er slukket eller ikke har en fungerende skærm, skal du tænde den og straks trykke på tasten T og holde den nede, mens computeren starter.
  3. Din Mac starter som Computer som ekstern harddisk og vises derefter som en disk på skrivebordet på den anden Mac. Du kan nu bruge den som enhver anden harddisk.

Du kan lukke Computer som ekstern harddisk ved at holde afbryderknappen inde på den Mac, du bruger som disk. Fjern derefter kablet.

Læs mere

Som et alternativ til Computer som ekstern harddisk kan du bruge AirDrop til at sende indhold trådløst mellem to Mac-computere.