Så här skickar du bilagor i Mail på din iPhone, iPad och iPod touch

Med Mail kan du lägga till bilagor, bilder, videor och till och med teckningar till dina e-postmeddelanden.

Läs om att lägga till bilagor från Filer-appen och bilder och videor från Bilder-appen.

Lägga till en bilaga

1. Öppna Mail och tryck på skriv ett e-brev eller öppna ett befintligt e-postmeddelande. Sedan trycker du på brödtexten i meddelandet.
  2. Tryck på pekaren för att öppna redigeringsmenyn.
  3. Tryck på och sedan på Lägg till bilaga. På en iPad kan du även trycka på lägg till bilaga på tangentbordet istället för på pekaren.
  4. Titta igenom appen Filer och välj en bilaga.
  5. Tryck på Skicka när du är redo. Eller följ dessa steg igen för att lägga till ytterligare en bilaga.

Lägga till en bild eller video

1. Öppna Mail och tryck på skriv ett e-brev eller öppna ett befintligt e-postmeddelande. Sedan trycker du på brödtexten i meddelandet.
  2. Tryck på pekaren för att öppna redigeringsmenyn.
  3. Tryck på och tryck sedan på Infoga bild eller video. På en iPad kan du även trycka på lägg till bilder och videor istället för på pekaren och sedan välja en bild eller video från Bilder.
  4. Tryck på Skicka när du är redo. Eller följ dessa steg igen för att lägga till ytterligare en bilaga.

Infoga en teckning

1. Öppna Mail och tryck på skriv ett e-brev eller öppna ett befintligt e-postmeddelande. Sedan trycker du på brödtexten i meddelandet.
  2. Tryck på pekaren för att öppna redigeringsmenyn.
  3. Tryck på  tills Infoga teckning visas.
  4. Välj en bild med fingret. Om du har en iPad Pro kan du skissa med en Apple Pencil.
  5. När du är klar trycker du på Klar och sedan på Infoga teckning. Du kan även trycka på Spara inte om du vill gå tillbaka till e-postmeddelandet utan att infoga teckningen.

När du har lagt till en bilaga eller bild kan du använda Märkning till att lägga till teckningar, text, signaturer och mer till dina bilagor och bilder.

Få mer gjort med Mail