Bruk HomeKit Secure Video

Tilpass alternativer for videoopptak, varslinger, lagring og deling – kun ved bruk av HomeKit Secure Video.

Dette trenger du

Strømming av video og lagring av videoklipp krever ikke abonnement på iCloud-lagring. Hvis du vil ta opp videoer, trenger du et abonnement på iCloud-lagring på 200 GB for å støtte ett kamera og et lagringsabonnement på 2 TB for å støtte opptil fem kameraer.

Konfigurere kameraet

1. Ta kontakt med kameraprodusenten om du trenger å installere iOS- eller iPadOS-kameraappen deres for å konfigurere.
  2. Legg til kameraet som et tilbehør i Hjem-appen. Du ser et varsel på enheten om at kameraet er lagt til. Sørg for at du legger til kameraet i samme nettverk som Hjem-appen er på, og at dette nettverket er stabilt. Hvis nettverket ditt kobles fra når kameraet tar opp, er det ikke sikkert at videoen blir lagret.
  3. Følg instruksjonene på skjermen for å velge strømme- og opptaksinnstillinger, brukertillatelser med mer. Du kan også endre disse innstillingene senere. Når du er ferdig, trykker du på Ferdig.

Følg denne fremgangsmåten for å legge til alle HomeKit Secure Video-kameraene dine i Hjem-appen. Du får et varsel hvis du når det maksimale antallet opptakskompatible kameraer som støttes med iCloud-lagringsabonnementet ditt.

Apple-ID-en du bruker til Hjem-appen, tillater opptil fem opptakskompatible kameraer i alle hjemmene du eier. Medlemmer tilknyttet et iCloud-lagringsabonnement med Familiedeling deler denne grensen med alle som bruker dette lagringsabonnementet. For å ta opp med mer enn fem kameraer må du bruke en annen Apple-ID med et annet iCloud-lagringsabonnement.

iOS-skjermbilde av videoinnstillinger i Hjem-appen.

Endre innstillingene

For å justere kamerainnstillingene åpner du Hjem-appen på iPhone, iPad eller iPod touch. Trykk på videostrømmen, og trykk deretter på Innstillinger . På Mac* Kontroll-klikker du på videostrømmen, og deretter velger du Innstillinger .

* Du kan endre opptaksinnstillinger og se videoklipp og strømmer i Hjem-programmet med macOS 10.15.1 og nyere.

Se gjennom og del videoer

Se videostrømmer og opptak i Hjem-fanen til Hjem-appen under Favorittkameraer, eller i rommet i Hjem-appen der du har plassert kameraet. Medlemmer av husholdningen kan også se videostrømmer i Kontrollsenter på Apple TV, i Hjem-programmet på Mac eller på Apple Watch. Primærbrukeren av Hjem-appen kan begrense hvilke Hjem-brukere som kan se alle videoopptak

Gjennomgå videoskjermbilder på iOS i Hjem-appen.

For å se videoklipp trykker du på videostrømmen i Hjem-appen på iPhone, iPad eller iPod touch. På Mac* dobbeltklikker du på videostrømmen i Hjem-programmet.

• Over videoen ser du tidspunktet og dagen du ser på. Bruk kalenderen over videoen for å se opptak fra en bestemt dag. Du kan se de ti siste dagene med videoopptak som er lagret i iCloud.
  • Bruk videotidslinjen nederst på skjermen for å spille av eller sette opptaket på pause, eller bruk tidslinjen for å gå frem eller tilbake i videoen. Hvis du ser et person-, dyre- eller bilsymbol på tidslinjen, kan du trykke på symbolet for å se et videoklipp fra når hjemknutepunktet registrerte bevegelse. På iPhone, iPad eller iPod touch klyper du tidslinjen med to fingre for å zoome inn og se flere detaljer.
  • Hvis du vil dele videoklipp med andre personer, apper eller lagre dem i iCloud eller Bilder, trykker eller klikker du på .
  • Trykk eller klikk på  for å se andre tilbehør som er plassert i samme rom som kameraet, i Hjem-appen.

* Du kan endre opptaksinnstillinger og se videoklipp og strømmer i Hjem-programmet med macOS 10.15.1 og nyere.