Slett Kart-historikk på iPhone, iPad eller iPod touch

Finn ut hvordan du sletter de nylige destinasjonene dine og søkehistorikken din fra Kart samt hvordan du redigerer stedene dine.

Slik sletter du nylige destinasjoner eller søkehistorikk

1. Åpne Kart.
  2. Trykk øverst i søkefeltet, og sveip opp for å se søkekortet.
  3. Sveip mot venstre, og trykk på Fjern.

Når du fjerner steder fra Kart-historikken din, slettes destinasjonene permanent fra listen. Hvis du har flere enn én enhet logget på med samme Apple-ID, slettes søkehistorikken fra disse enhetene også.

Hvis du vil fjerne alle de tidligere søkene dine fra historikken, men du vil lagre et sted du ofte reiser til – for eksempel en restaurant – kan du finne ut hvordan du legger til favorittsteder.

Slik redigerer du relevante steder

Enheten din holder oversikt over stedene du nylig har besøkt, i tillegg til hvor ofte og når du drar dit. Kart bruker denne informasjonen for å gi deg personlig tilpassede tjenester, for eksempel foreslåtte reiseruter. Finn ut mer om personvern og Stedstjenester.

Slik redigerer du de relevante stedene dine:

1. Gå til Innstillinger > Personvern > Stedstjenester > Systemtjenester > Relevante steder.
  2. Skriv inn passordet ditt, eller bruk Touch ID eller Face ID.
  3. Trykk på stedet du vil redigere.

Hvis du vil fjerne hele historikken, trykker du på Fjern historikk. Hvis du er logget på iCloud, fjerner dette også andre relevante steder på alle enhetene dine som er logget på med samme Apple-ID.

Gjør mer med Kart