Slik sender du vedlegg i Mail på iPhone, iPad og iPod touch

Med Mail kan du legge til vedlegg, bilder, videoer, og til og med tegninger i en e-postmelding.

Finn ut hvordan du legger til vedlegg fra Filer-appen og bilder og videoer fra Bilder-appen.

Legge til et vedlegg

1. Åpne Mail, og trykk på Skriv e-postmelding eller åpne en eksisterende e-postmelding. Deretter trykker du på brødteksten i e-postmeldingen.
  2. Trykk på markøren for å åpne redigeringsmenyen.
  3. Trykk på , og trykk deretter på Legg til vedlegg. På en iPad kan du også trykke på legg til vedlegg på tastaturet i stedet for markøren.
  4. Se gjennom Filer-appen og velg et vedlegg.
  5. Trykk på Send når du er klar. Eller du kan følge disse trinnene for å legge til et annet vedlegg.

Legge til bilder eller videoer

1. Åpne Mail, og trykk på Skriv e-postmelding eller åpne en eksisterende e-postmelding. Deretter trykker du på brødteksten i e-postmeldingen.
  2. Trykk på markøren for å åpne redigeringsmenyen.
  3. Trykk på , og trykk deretter på Sett inn bilde eller video. På en iPad kan du også trykke på Legg til bilder og videoer i stedet for markøren, og deretter velge et bilde eller video fra Bilder.
  4. Trykk på Send når du er klar. Eller du kan følge disse trinnene for å legge til et annet vedlegg.

Sette inn en tegning

1. Åpne Mail, og trykk på Skriv e-postmelding eller åpne en eksisterende e-postmelding. Deretter trykker du på brødteksten i e-postmeldingen.
  2. Trykk på markøren for å åpne redigeringsmenyen.
  3. Trykk på  til du ser Sett inn tegning.
  4. Tegn et bilde med fingeren. Hvis du har en iPad Pro, kan du tegne med Apple Pencil.
  5. Når du er klar, trykker du på Ferdig, og trykker deretter på Sett inn tegning. Du kan også trykke på Forkast endringer for å gå tilbake til e-postmeldingen, uten å sette inn tegningen.

Etter at du har lagt til et vedlegg eller bilde, kan du bruke Merking for å legge til tegninger, tekst, signaturer og mer i vedleggene og bildene dine.

Gjøre mer med Mail