Slik finner du hvor du parkerte bilen med iPhone

Med Kart markeres plasseringen til bilen din med en markør når du kobler iPhone fra Bluetooth eller CarPlay i bilen, slik at du enkelt kan se hvor du parkerte.

Før du begynner

Sjekk følgende:

• Slå på Stedstjenester. Gå til Innstillinger > Personvern, og velg deretter Stedstjenester for å slå det på.
  • Kontroller at Relevante steder er slått på. Gå til Innstillinger > Personvern > Stedstjenester > Systemtjenester > Relevante steder, og slå deretter på Relevante steder. Du kan bli bedt om å oppgi sikkerhetskoden din.
  • Slå på Vis hvor du parkerte. Gå til Innstillinger > Kart, og slå deretter på Vis hvor du parkerte.
  • Sørg for at iPhonen er sammenkoblet med CarPlay eller Bluetooth i bilen.

Finn bilen din

Når du går ut av bilen, kobles iPhone fra Bluetooth, og Kart kan markere plasseringen til bilen. Hvis du vil redigere bilens plasseringen, åpner du Kart og trykker på Parkert-knappen Parkert eller legger til et bilde av stedet du parkerte.

Når du er klar til å gå tilbake til bilen, følger du disse trinnene:

1. Åpne Kart.
  2. Trykk på Søk-feltet, og velg Parkert fra forslagslisten.
  3. Trykk på Veibeskrivelser og velg Med bil, Til fots, Kollektivt eller Skyss.
  4. Velg ruten du foretrekker. Når du er klar, trykker du på Start.

Hvis du vil fjerne en Parkert-markør, trykker du på Parkert-knappen Parkert på kartet. Sveip opp på menykortet, og trykk på Fjern bil. Kart markerer ikke hvor du har parkert bilen hvis du ofte parkerer på samme sted – for eksempel hjemme eller på jobben.

Les mer

Bruk Kart for å få veibeskrivelser med trafikkinformasjon i sanntid, utforske og finne nye steder med Siri med mer.