Slik finner du hvor du parkerte bilen din med iPhone

Med Kart markeres plasseringen til bilen din med en markør når du kobler iPhone fra Bluetooth eller CarPlay i bilen, slik at du enkelt kan se hvor du parkerte.

Før du begynner

Sjekk følgende:

Finn bilen din

Når du går ut av bilen, kobles iPhone fra Bluetooth, og Kart kan markere plasseringen til bilen din. Hvis du vil endre bilens plassering, åpner du Kart og trykker på Parkert eller legger til et bilde av stedet du parkerte.

Når du er klar til å gå tilbake til bilen, følger du disse trinnene:

1. Åpne Kart.
  2. Trykk på Søk-feltet, og velg Parkert fra forslagslisten.
  3. Trykk på Veibeskrivelser og velg Med bil, Til fots, Kollektivt eller Skyss.
  4. Velg ruten du foretrekker. Når du er klar, trykker du på START.

Hvis du vil fjerne en Parkert-markør, trykker du på Parkert på kartet. Sveip opp på menykortet, og trykk på Fjern bil. Kart markerer ikke hvor du har parkert bilen hvis du ofte parkerer på samme sted – for eksempel hjemme eller på jobben.

Les mer

Bruk Kart for å få veibeskrivelser med trafikkinformasjon i sanntid, utforske og finne nye steder med Siri med mer.