Konfigurer Visual Voicemail på iPhone

Med Visual Voicemail kan du se en liste over meldinger, og du kan velge hvilke du vil lytte til, og hvilke du vil slette. Finn ut hvordan du konfigurerer og overfører eksisterende telefonsvarermeldinger.

Konfigurer Visual Voicemail

Hvis operatøren din støtter Visual Voicemail, kan du konfigurere det med denne fremgangsmåten:

1. Gå til Telefon-appen, og trykk på Telefonsvarer-fanen.
  2. Trykk på Konfigurer nå.
  3. Opprett et passord for telefonsvareren, og trykk på Ferdig.
  4. Skriv inn passordet på nytt for å bekrefte det, og trykk på Ferdig.
  5. Velg Tilpasset eller Standard. Hvis du velger Tilpasset, kan du spille inn en ny hilsen.
  6. Trykk på Ferdig for å arkivere hilsenen.

Overfør eksisterende telefonsvarermeldinger

Følg denne fremgangsmåten for å overføre eksisterende telefonsvarermeldinger:

1. Gå til Telefon-appen, og trykk deretter på Telefonsvarer-fanen.
  2. Trykk på Konfigurer nå.
  3. Skriv inn passordet ditt*, og trykk på Ferdig.
  4. Spill inn en tilpasset hilsen eller bruk standardhilsenen, og trykk deretter på Arkiver.

Hvis du glemmer passordet til telefonsvareren, kan du ikke tilbakestille det fra iPhone. Du må kontakte operatøren din for å tilbakestille passordet. Hvis du setter inn et nytt SIM-kort, mister du kanskje telefonsvarermeldingene som er arkivert på iPhone.

Få hjelp med Visual Voicemail

Hvis du ikke kan konfigurere Visual Voicemail, kontakter du operatøren for å finne ut om abonnementet ditt støtter denne funksjonen

Prøv denne fremgangsmåten hvis du trenger hjelp. Sjekk Visual Voicemail etter hvert trinn:

1. Sørg for at du har den nyeste versjonen av iOS.
  2. Se etter en oppdatering av pakken fra mobiloperatøren din: Gå til Innstillinger > Om. Hvis det finnes en tilgjengelig oppdatering, ser du en melding der du blir bedt om å oppdatere.
  3. Hvis du vil sjekke mobilnettverket, kan du prøve å ringe noen.
  4. Sørg for at du har konfigurert telefonsvareren. For å sjekke dette kan du ringe ditt eget nummer fra iPhone og legge igjen en melding til deg selv.
  5. Ring opp iPhone fra en annen telefon og prøv å legge igjen en telefonsvarermelding til deg selv.
  6. Gå til talltastaturet og trykk og hold på 1, eller trykk på Ring telefonsvarer-knappen. Da ringer du telefonsvareren. Sjekk om du har noen ubesvarte meldinger.
  7. Gå til Voicemail-skjermbildet og trykk på Hilsen. Endre deretter hilsenen din – enten tilpasset eller standard.
  8. Hvis du har flere enn ett abonnement på iPhone, kan du prøve å bytte til det andre abonnementet. Ring det første nummeret, og prøv å legge igjen en melding.
  9. Gå til Innstillinger > Generelt > Nullstill og trykk på Nullstill nettverksinnstillinger.
  10. Kontakt operatøren din hvis du trenger hjelp.

Les mer

Du kan også arkivere Visual Voicemail-meldingene som notater eller taleopptak, eller dele dem ved å bruke Meldinger, Mail eller AirDrop.