Appclips zoeken of verwijderen op uw iPhone of iPad

Een appclip is een gratis miniversie van een app. U kunt appclips bijvoorbeeld downloaden op websites, in winkels, in Kaarten en in Berichten.

Appclips verwijderen

Als u een appclip 30 dagen niet gebruikt, wordt deze automatisch van uw apparaat verwijderd. U kunt appclips ook verwijderen in Instellingen:

1. Open de Instellingen-app.
  2. Tik op 'Appclips'.
  3. Tik op 'Verwijder'.

Als u een appclip niet kunt downloaden

Als u een appclip verwacht, maar deze niet verschijnt, controleert u het volgende.

• Mogelijk hebt u de volledige app al. Zoek de app op uw beginscherm of zoek ernaar in de appbibliotheek.
  • Mogelijk hebt u appclips uitgeschakeld. Ga naar 'Instellingen' > 'Schermtijd' > 'Beperkingen' > 'Beperkingen voor materiaal' en selecteer 'Sta toe' voor 'Appclips'.
  • Mogelijk bent u niet ingelogd bij de App Store. Open de App Store en tik op de inlogknop en log in met uw Apple ID en wachtwoord.

Meldingen voor appclips uitschakelen

Als u geen meldingen voor appclips wilt ontvangen, kunt u deze uitschakelen. Ga naar 'Instellingen' > 'Berichtgeving' > 'Appclips' en schakel 'Appclips' uit.