Liitteiden lähettäminen iPhonen, iPadin tai iPod touchin Mailissa

Voit lisätä sähköposteihin liitteitä, kuvia, videoita ja jopa piirroksia Mailissa.

Lue, miten Tiedostot-apista lisätään liitteitä ja miten Kuvat-apista lisätään kuvia ja videoita.

Liitteen lisääminen

1. Avaa Mail ja napauta luo sähköposti tai avaa aiempi sähköposti. Napauta sitten sähköpostin tekstiosaa.
  2. Avaa muokkausvalikko napauttamalla kohdistinta.
  3. Napauta ja sitten Lisää liite. Voit myös napauttaa lisää liite iPadin näppäimistössä kohdistimen sijaan.
  4. Etsi Tiedostot-apista haluamasi liite ja valitse se.
  5. Kun olet valmis, napauta Lähetä. Tai lisää toinen liite noudattamalla näitä ohjeita uudelleen.

Kuvan tai videon lisääminen

1. Avaa Mail ja napauta luo sähköposti tai avaa aiempi sähköposti. Napauta sitten sähköpostin tekstiosaa.
  2. Avaa muokkausvalikko napauttamalla kohdistinta.
  3. Napauta ja sitten Lisää kuva tai video. iPadissa voit myös napauttaa lisää kuvia tai videoita kohdistimen sijaan. Valitse sitten kuva tai video Kuvat-apista.
  4. Kun olet valmis, napauta Lähetä. Tai lisää toinen liite noudattamalla näitä ohjeita uudelleen.

Piirroksen lisääminen

1. Avaa Mail ja napauta luo sähköposti tai avaa aiempi sähköposti. Napauta sitten sähköpostin tekstiosaa.
  2. Avaa muokkausvalikko napauttamalla kohdistinta.
  3. Napauta , kunnes näet valinnan Lisää piirros.
  4. Luonnostele kuva sormellasi. Jos käytössäsi on iPad Pro, voit luonnostella Apple Pencilillä.
  5. Kun olet valmis, napauta Valmis ja sitten Lisää piirros. Voit myös siirtyä takaisin sähköpostiin lisäämättä piirrosta napauttamalla Hylkää muutokset.

Kun lisäät liitteen tai kuvan, voit lisätä siihen esimerkiksi piirroksia, tekstiä ja allekirjoituksia merkintätyökalulla.