iMessage-tarrojen käyttäminen iPhonessa, iPadissa ja iPod touchissa

Lisää vuorovaikutteisuutta keskusteluihisi iMessage-tarroilla.

Tarrapaketin asentaminen

1. Siirry Viestit-appiin ja napauta
  2. Napauta  ja sitten Siirry Storeen.
  3. Kun löydät mieleisesi tarrapaketin, napauta vaihtoehtoa  tai apin vieressä olevaa hintakuvaketta ja asenna appi sitten.
  4. Anna Apple ID -salasanasi tai käytä Touch ID:tä tai Face ID:tä*, jos olet ottanut sen käyttöön.
  5. Palaa viestiin napauttamalla .

* Face ID:n käyttäminen edellyttää iPhone X:ää.

Tarran lisääminen keskusteluun

1. Avaa Viestit. Napauta käynnissä olevaa keskustelua tai napauta vaihtoehtoa  ja valitse yhteyshenkilö.
  2. Napauta , niin appiluettelo tulee näkyviin.
  3. Pyyhkäise appiluettelossa vasemmalle tai oikealle ja etsi appi, jota haluat käyttää. Avaa appi napauttamalla sitä.

Jos haluat lisätä tarran, pidä sitä painettuna ja vedä se sitten viestikuplaan. Tarra lähetetään automaattisesti, kun se on lisätty viestiin. Voit myös muuttaa tarrojen kokoa ennen lähetystä nipistämällä tai zoomaamalla.

Jos saat viestin iMessage-appiin, mutta et ole asentanut appia, voit ladata sen napauttamalla sen alla olevaa sinistä nimeä.

Viestit-ohjelman tehokas käyttö

Multimediaviesteinä lähetetyt tarrat lähetetään kuvina.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.