Tarrojen käyttäminen iMessage-viesteissä iPhonessa, iPadissa ja iPod touchissa

Lisää vuorovaikutteisuutta keskusteluihisi iMessage-tarroilla.

iMessagen app store

Tarrapaketin asentaminen

1. Avaa Viestit ja aloita uusi viesti napauttamalla luo viesti. Tai siirry olemassa olevaan keskusteluun.
  2. Napauta appipalkissa app store -kuvake
  3. Kun löydät mieleisesi tarrapaketin, napauta hae-kuvake tai hinnan kuvaketta apin vieressä, ja asenna sitten appi.
  4. Anna Apple ID:si salasana tai käytä Face ID:tätai Touch ID:tä, jos se on otettu käyttöön.
  5. Palaa viestiin napauttamalla harmaa palkki

* Face ID:n käyttö edellyttää iPhone X:ää tai uudempaa.

tarran lisääminen

Tarran lisääminen keskusteluun

1. Avaa Viestit ja aloita uusi viesti napauttamalla luo viesti. Tai siirry olemassa olevaan keskusteluun.
  2. Pyyhkäise appipalkissa vasemmalle tai oikealle ja etsi appi, jota haluat käyttää.
  3. Avaa appi napauttamalla sitä.

Jos haluat lisätä tarran, pidä sitä painettuna ja vedä se sitten viestikuplaan. Tarra lähetetään automaattisesti, kun se on lisätty viestiin. Voit myös muuttaa tarrojen kokoa ennen lähetystä nipistämällä tai zoomaamalla.

Jos saat tarran sisältävän viestin iMessage-apista, jota sinulla ei ole, kosketa tarraa ja pidä sitä painettuna. Napauta sitten Tarran lisätiedot, niin voit tarkastella appia App Storessa.

tarrojen poistaminen

Tarrojen poistaminen

1. Avaa Viestit ja aloita uusi viesti napauttamalla luo viesti. Tai siirry olemassa olevaan keskusteluun.
  2. Pyyhkäise vasemmalle appipalkissa ja napauta lisää-kuvaketta.
  3. Pyyhkäise vasemmalle apin päältä, ja napauta sitten Poista.

Käytä Viestit-appia tehokkaasti

Multimediaviesteinä lähetetyt tarrat lähetetään kuvina.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.