Pysäköidyn autosi paikantaminen iPhonen Kartat-apin avulla

Kartat merkitsee autosi sijainnin, kun irrotat iPhonesi Bluetooth- tai CarPlay-yhteydestä, minkä avulla voit helposti selvittää autosi pysäköintipaikan.

Ennen kuin aloitat

Tarkista seuraavat seikat:

Auton löytäminen

Kun poistut ajoneuvosta, iPhonesi katkaisee Bluetooth-yhteyden, jolloin Kartat-appi voi merkitä autosi sijainnin. Voit muokata autosi sijaintia avaamalla Kartat ja napauttamalla Pysäköity auto. Voit myös lisätä kuvan pysäköintipaikasta.

Kun olet valmis palaamaan autolle, toimi seuraavasti:

1. Avaa Kartat.
  2. Napauta hakukenttää ja valitse Pysäköity auto ehdotusluettelosta.
  3. Napauta Reittiohjeet ja valitse Ajo, Kävely, Julkiset tai Kyyti.
  4. Valitse haluamasi reitti. Kun olet valmis, napauta ALOITA.

Voit poistaa pysäköidyn auton merkin napauttamalla kartan kohtaa Pysäköity auto. Pyyhkäise sitten ylöspäin valikkokohdassa ja napauta Poista auto. Kartat ei merkitse pysäköimääsi autoa, jos pysäköit usein samaan paikkaan esimerkiksi kotona tai työpaikalla.

Lisätietoja

Kartat tarjoaa muun muassa reittiohjeita reaaliaikaisilla liikennetiedoilla sekä mahdollisuuden etsiä paikkoja ja tutustua niihin Sirin avulla.