Sådan bruges Oversæt på din iPhone

Med iOS 14 gør Oversæt det nemt at oversætte ord og sætninger og føre samtaler på tværs af sprog på din iPhone.

Oversæt kan oversætte ord og sætninger til op til 11 sprog. Du kan også arkivere oversættelser for at få hurtig adgang, få definitioner på oversatte ord og downloade sprog, så du kan bruge dem offline.

Sådan oversættes ord og sætninger

1. Åbn Oversæt.
  2. Vælg to sprog.
  3. Tryk på mikrofonknappen , og tal. Hvis lyden er slået til på din iPhone, høres oversættelsen automatisk og vises under den originale tekst. Hvis oversættelsen ikke høres automatisk, eller hvis du vil høre den igen, skal du trykke på knappen Afspil .

Du kan også skrive de ord og sætninger, der skal oversættes. Du skal bare trykke i tekstfeltet, indtaste et ord eller en sætning og derefter trykke på "go". Du kan også skifte mellem de to sprog ved at trykke på sprogfanen over tastaturet.

Du kan få en definition af et ord ved at trykke på det oversatte ord eller trykke på knappen Ordbog . Du kan også arkivere en oversættelse på fanen Favoritter, så du hurtigt kan finde den, når den skal bruges. Bare tryk på Favoritter under oversættelsen for at arkivere den.

Sådan bruges Oversæt til at føre en samtale

Når Automatisk registrering er slået til, registrerer Oversæt, hvilket af de to valgte sprog der tales, og oversætter til det andet sprog. Appen oversætter automatisk det sprog, den hører, så du kan føre en samtale.

Sådan bruges appen under en samtale:

1. Åbn Oversæt, og vælg dine to foretrukne sprog.
  2. Tryk på knappen Mikrofon , og begynd at tale. Når appen registrerer, at du er færdig med at tale, oversætter den din tale til det andet sprog.
  3. Tryk på knappen Mikrofon , og få den anden person til at tale. Appen registrerer, hvornår den anden person er færdig med at tale, og oversætter til dit sprog.

Hvis du vil høre oversættelsen igen, skal du trykke på knappen Afspil .

Du kan gøre teksten større, så den er nemmere for andre at læse. Du skal bare vende din iPhone på siden og trykke på maksimeringsknappen . Maksimering af skærmen kan ikke bruges, hvis du har slået Stående retning låst til.

Sådan downloades sprog til brug offline

Hvis du vil oversætte uden brug af internetforbindelse, kan du downloade sprogene til din iPhone. Sådan gør du:

1. Åbn Oversæt, og tryk derefter på et sprogfelt øverst.
  2. Rul ned, indtil du ser Sprog, der er tilgængelige offline.
  3. Tryk på downloadsymbolet ud for sproget.
  4. Tryk på OK.

Når du downloader et sprog til brug offline, kan det optage plads på din iPhone. Du kan til enhver tid fjerne et downloadet sprog. Gentag trin 1-2, skub derefter til venstre på sproget, og tryk på Slet.