Find eller slet appklip på din iPhone eller iPad

Et appklip er en gratis miniversion af en app. Du kan få vist appklip på websteder, i butikker, i Kort eller Beskeder og flere steder.

Sådan slettes appklip

Hvis du ikke bruger et appklip i 30 dage, slettes det automatisk fra din enhed. Du kan også slette appklip i Indstillinger:

1. Åbn appen Indstillinger.
  2. Tryk på Appklip.
  3. Tryk på Slet.

Hvis du ikke kan downloade et appklip

Hvis du forventer at se et appklip, men det ikke vises, kan du prøve dette.

• Du har muligvis allerede den fulde app. Kig efter appen på din startskærm, eller søg efter den i dit Appbibliotek.
  • Du har muligvis deaktiveret appklip. Gå til Indstillinger > Skærmtid > Indhold og anonymitet > Indholdsbegrænsninger, og vælg derefter Tillad for Appklip.
  • Du er muligvis ikke logget på App Store. Åbn App Store, tryk på log ind-knappen , og log ind med dit Apple-id og din adgangskode.

Slå notifikationer for appklip fra

Hvis du ikke vil have notifikationer fra appklip, kan du slå dem fra. Gå til Indstillinger > Notifikationer > Appklip, og slå appklip fra.