Brug QuickTake til at optage video, mens du tager fotos

Med QuickTake-kamerafunktionen på iPhone 11, iPhone 11 Pro og iPhone SE (2. generation) kan du optage video, mens du tager fotos – uden at skifte funktion.

Hold fingeren på udløseren for at optage en video

Når du åbner appen Kamera, ser du standardfunktionen for foto. Tryk på udløserknappen  for at tage et billede. Tryk på pilen  for at justere indstillinger som blitz, Live Photos, timer og meget mere.

Hvis du vil optage en QuickTake-video, skal du blot trykke på udløserknappen og holde den nede.* Slip derefter knappen for at stoppe optagelsen.

Skub til højre for at fastlåse optagelsen

Hvis du vil fortsætte med at optage video uden at skulle holde knappen nede, skal du skubbe udløserknappen til højre og slippe den. Når videooptagelse er låst, vises en udløserknap til højre. Tryk på den for at tage et foto, mens der optages video. Tryk på optageknappen, når du er klar til at stoppe optagelsen.

Skub til venstre for billedserier

Skub udløserknappen til venstre, og hold den nede for at tage en billedserie. Giv slip for at stoppe.

* Hvis du vil optage videoer med mulighed for at tilpasse opløsning, stereolyd og lydzoom, skal du skifte til videofunktionen.