Brug Sikker HomeKit-video

Tilpas dine indstillinger for optagelse, arkivering og deling af samt meddelelser om video – alt sammen med Sikker HomeKit-video.

Du skal bruge følgende

Streaming og arkivering af videoklip kræver ikke en aftale om iCloud-lagringsplads. Hvis du vil optage video, skal du have en aftale om 200 GB-lagringsplads i iCloud for at understøtte et kamera og en aftale om 2 TB-lagringsplads for at understøtte op til fem kameraer.

Indstil dit kamera

1. Før du begynder, skal du muligvis installere kameraproducentens iOS-app for at sikre korrekt opsætning. Kontakt din kameraproducent for at få yderligere oplysninger.
  2. Tilføj dit kamera som tilbehør i appen Hjem. Du får vist en meddelelse på din enhed om, at dit kamera er blevet tilføjet. Sørg for, at du føjer dit kamera til det samme netværk, som din Hjem-app er på, og at netværket er stabilt. Hvis du mister forbindelsen til netværket, mens du optager, bliver din video muligvis ikke arkiveret.
  3. Vælg, hvem der kan se dine videooptagelser, når dit kamera streamer og optager, skift tilbehørsindstillingerne for dit kamera, skift rum for dit kamera i appen Hjem, eller føj dit kamera til Favoritter. Du kan også ændre disse indstillinger senere. Tryk på OK, når du er færdig.

Du får en meddelelse, hvis du når det maksimale antal tilladte optagelsesaktiverede kameraer understøttet af din aftale om iCloud-lagringsplads.

Det Apple-id, som du bruger til appen Hjem, giver dig mulighed for at tilføje op til i alt fem optagelsesaktiverede kameraer på tværs af alle dine hjem. Medlemmer af Familiedeling deler denne grænse for deres aftale om iCloud-lagringsplads med alle andre, der bruger aftalen om lagringsplads. Hvis du vil optage med mere end fem kameraer, skal du tilføje endnu et Apple-id med sin egen aftale om iCloud-lagringsplads.

Skift indstillinger

Hvis du vil tilpasse dine kameraindstillinger, skal du trykke på dit videofeed i appen Hjem på din iOS-enhed og dernæst trykke på Indstillinger .

• Tryk på Meddelelser for at ændre, hvordan du modtager meddelelser. Du kan slå meddelelser til eller fra, modtage dem, når visse bevægelser registreres, når der ikke er nogen hjemme og meget mere. Meddelelsesindstillinger kan variere fra kameraproducent til kameraproducent.

Du kan også ændre optagelsesindstillinger og se videoklip og -streams i appen Hjem med macOS 10.15.1.

Gennemse og del dine videoer

Se dine videostreams- og optagelser under Favoritkameraer på fanen Hjem i appen Hjem eller i det værelse i appen Hjem, hvor du har placeret kameraet. Medlemmer af din husholdning kan også se videostreams i appen Hjem på Mac eller på Apple Watch. Den primære bruger af appen Hjem kan begrænse, hvilke hjemmebrugere der kan se alle videooptagelser

Hvis du vil gennemse videoklip, skal du trykke på dit videofeed i appen Hjem på din iOS-enhed.

• Oven for videoen kan du se dato og tidspunkt for videoen. Brug kalenderen oven for videoen til at se optagelser fra en specifik dato. Du kan se de seneste ti dages optagede videoklip, der er arkiveret i iCloud.
  • Brug videotidslinjen nederst på skærmen til at afspille optagelsen eller sætte den på pause, eller træk din finger til venstre eller til højre på tidslinjen for at springe frem eller tilbage i videoen. Hvis du ser et symbol for en person, et dyr eller en bil på tidslinjen, kan du trykke på symbolet for at se videoklippet fra det øjeblik, hvor din hub for hjemmet registrerede bevægelse. Knib ud med to fingre på tidslinjen for at zoome ind og se dine billeder med flere detaljer.
  • Tryk på  for at dele dine videoklip med andre personer eller apps eller for at arkivere dem i iCloud eller Fotos.
  • Tryk på  for at se andet tilbehør placeret i samme værelse som dit kamera i appen Hjem.

Du kan også ændre optagelsesindstillinger og se videoklip og -streams i appen Hjem med macOS 10.15.1.