Sådan sender du bilag i Mail på din iPhone, iPad og iPod touch

Det har aldrig været nemmere at tilføje bilag i Mail. Du kan nemt ændre skrifttype og format, sende flere fotos på én gang, scanne et dokument med dit kamera og endda lave tegninger i appen Mail.

Bliv fortrolig med den nye formatlinje

Den nye formatlinje har nye og forbedrede muligheder for at sende bilag i Mail. Sådan bruger du den:

1. Åbn Mail, og tryk på  for at oprette en ny e-mail eller åbne en eksisterende e-mail.
  2. Tryk på brødtekstområdet.
  3. Hvis du vil se muligheder for bilag, skal du trykke på den grå pil på højre side af linjen Tekstforudsigelse eller på Retur.

Nu hvor du har set den nye formatlinje, kan du her læse, hvordan du bruger de nye og forbedrede funktioner.

Skift skrifttype og format

1. I en e-mail skal du trykke på den grå pil eller Retur for at åbne formatlinjen.
  2. Tryk på skrifttypeknappen .
  3. Vælg skrifttype- og formateringsmuligheder, som for eksempel tekstfarve, punkttegn og meget mere.

Tilføj fotos og videoer

1. I en e-mail skal du trykke på den grå pil eller Retur for at åbne formatlinjen.
  2. Tryk på foto- og videoknappen , og vælg derefter dine fotos eller videoer. Du vil se et blåt hak på de fotos eller videoer, du har valgt.

Antallet af fotos og videoer, du kan sende, afhænger af din e-mailudbyder. Hvis du ikke kan sende flere fotos og videoer, skal du tilføje færre og så prøve at sende e-mailen igen. Kontakt din udbyder, hvis du har spørgsmål.

Tag fotos og videoer med dit kamera i appen Mail

1. I en e-mail skal du trykke på den grå pil eller Retur for at åbne formatlinjen.
  2. Tryk på kameraknappen , og tag et billede, eller optag en video.
  3. Tryk på Brug foto eller Brug video. Fotoet/videoen føjes automatisk til din e-mail.

Tilføj dokumenter fra appen Arkiver.

1. I en e-mail skal du trykke på  eller Retur for at åbne formatlinjen.
  2. Tryk på knappen for arkiver , og vælg det dokument, du vil tilføje, i appen Arkiver.

Scan dokumenter med dit kamera

1. I en e-mail skal du trykke på den grå pil eller Retur for at åbne formatlinjen.
  2. Tryk på scanningsknappen
  3. Flyt dit kamera for at scanne dokumentet. En blå ramme angiver det område, der bliver scannet af kameraet.
  4. Tryk på udløsersymbolet. Når du har scannet, kan du justere det scannede område.
  5. Når du er klar, skal du trykke på Behold scanning.

Tegn en tegning

1. I en e-mail skal du trykke på den grå pil eller Retur for at åbne formatlinjen.
  2. Tryk på markeringsknappen , vælg værktøjer, og tegn tegningen.
  3. Tryk på OK, når du er klar, og tryk derefter på Indsæt tegning.

Flere muligheder med Mail