Sådan sender du bilag i Mail på din iPhone, iPad og iPod touch

Med Mail kan du føje bilag, fotos, videoer og endda tegninger til dine e-mails.

Læs, hvordan du tilføjer bilag fra appen Arkiver og fotos og videoer fra appen Fotos.

Tilføj et bilag

1. Åbn Mail, og tryk på skriv e-mail, eller åbn en eksisterende e-mail. Tryk derefter på e-mailteksten.
  2. Tryk på markøren for at åbne redigeringsmenuen.
  3. Tryk på , og tryk derefter på Tilføj bilag. På en iPad kan du også trykke på tilføj bilag på tastaturet i stedet for på markøren.
  4. Gennemse appen Arkiver og vælg et bilag.
  5. Tryk på Send, når du er klar. Eller følg disse trin igen for at tilføje endnu et bilag.

Tilføj et billede eller en video

1. Åbn Mail, og tryk på ny e-mail, eller åbn en eksisterende e-mail. Tryk derefter på e-mailteksten.
  2. Tryk på markøren for at åbne redigeringsmenuen.
  3. Tryk på , og tryk derefter på Indsæt foto eller video. På en iPad kan du også trykke på tilføj foto eller video i stedet for på markøren, og derefter kan du vælge et foto eller en video fra Fotos.
  4. Tryk på Send, når du er klar. Eller følg disse trin igen for at tilføje endnu et bilag.

Indsæt en tegning

1. Åbn Mail, og tryk på ny e-mail, eller åbn en eksisterende e-mail. Tryk derefter på e-mailteksten.
  2. Tryk på markøren for at åbne redigeringsmenuen.
  3. Tryk på , indtil du kan se Indsæt tegning.
  4. Tegn et billede med din finger. Hvis du har en iPad Pro, kan du tegne med en Apple Pencil.
  5. Tryk på OK, når du er klar, og tryk derefter på Indsæt tegning. Du kan også trykke på Slet ændringer for at gå tilbage til din e-mail uden at indsætte tegningen.

Efter du har tilføjet et bilag eller foto, kan du bruge Markering til at føje tegninger, tekst, signaturer og meget andet til dine bilag og fotos.

Flere muligheder med Mail