Sådan bruger du klistermærker med iMessage på din iPhone, iPad og iPod touch

Gør dine samtaler mere interaktive med iMessage-klistermærker.

App Store til iMessage

Installer en klistermærkepakke

1. Åbn Beskeder, og tryk på Skriv besked for at påbegynde en ny besked. Eller gå til en eksisterende samtale.
  2. Fra appskuffen skal du trykke på App Store-symbolet
  3. Når du finder en klistermærkepakke, du kan lide, skal du trykke på symbolet Hent eller på prissymbolet ud for appen, og derefter skal du installere appen.
  4. Indtast adgangskoden for dit Apple-id eller Face ID, eller brug Touch ID, hvis du har dette aktiveret.
  5. Tryk på den grå linje for at vende tilbage til din besked.

* Du skal have en iPhone X eller en senere model for at bruge Face ID.

tilføjelse af et klistermærke

Sådan føjer du et klistermærke til en samtale

1. Åbn Beskeder, og tryk på Skriv besked for at påbegynde en ny besked. Eller gå til en eksisterende samtale.
  2. Skub til venstre eller højre over appskuffen for at finde den, du ønsker at bruge.
  3. Tryk derefter på appen for at åbne den.

Hvis du vil tilføje et klistermærke, skal du trykke på det og holde fingeren nede, mens du trækker det til beskedboblen. Klistermærket sendes automatisk, når du føjer det til beskeden. Du kan også knibe eller bruge zoom for at tilpasse størrelsen på klistermærkerne, før du sender dem.

Hvis du modtager en besked med et klistermærke fra en iMessage-app, som du ikke har installeret, skal du trykke på klistermærket og holde det nede og derefter trykke på Info om klistermærker for at få vist appen i App Store.

sletning af klistermærker

Sådan sletter du klistermærker

1. Åbn Beskeder, og tryk på Skriv besked for at påbegynde en ny besked. Eller gå til en eksisterende samtale.
  2. Skub til venstre over appskuffen, og tryk på symbolet Mere.
  3. Skub til venstre over appen, og tryk derefter på Slet.

Flere muligheder med Beskeder

Klistermærker, der sendes som en MMS-besked, sendes som fotos.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.