Sådan bruger du klistermærker med iMessage på din iPhone, iPad og iPod touch

Gør dine samtaler mere interaktive med iMessage-klistermærker.

Installer en klistermærkepakke

1. Åbn Beskeder, og tryk på knappen Ny besked  for at påbegynde en ny besked. Eller gå til en eksisterende samtale.
  2. Tryk på knappen App Store  i appskuffen.
  3. Når du finder en klistermærkepakke, du kan lide, skal du trykke på knappen Hent  eller på prissymbolet ud for appen og derefter installere appen.
  4. Indtast adgangskoden for dit Apple-id, eller brug Face IDeller Touch ID hvis du har aktiveret det.
  5. Tryk på knappen Luk for at vende tilbage til din besked.

* Du skal have en iPhone X eller en senere model for at bruge Face ID.

Sådan føjer du et klistermærke til en samtale

1. Åbn Beskeder, og tryk på knappen Ny besked  for at påbegynde en ny besked. Eller gå til en eksisterende samtale.
  2. Skub til venstre eller højre over appskuffen for at finde den, du ønsker at bruge.
  3. Tryk derefter på appen for at åbne den.

Hvis du vil tilføje et klistermærke, skal du trykke på det og holde fingeren nede, mens du trækker det til beskedboblen. Klistermærket sendes automatisk, når du føjer det til beskeden. Du kan også knibe eller bruge zoom for at tilpasse størrelsen på klistermærkerne, før du sender dem.

Hvis du modtager en besked med et klistermærke fra en iMessage-app, som du ikke har installeret, skal du trykke på klistermærket og holde det nede og derefter trykke på Info om klistermærker for at få vist appen i App Store.

Brug af Memoji-klistermærker

Med iOS 13 og iPadOS bliver dine Memojis automatisk til klistermærkepakker, du kan finde på dit tastatur. Du kan bruge dem i Beskeder, Mail og apps fra tredjeparter. Når du har oprettet en Memoji, skal du åbne dit tastatur og trykke på knappen Memoji-klistermærker  og derefter vælge det Memoji-klistermærke, du vil sende.

Memoji-klistermærker er ikke kompatible med iPad Air 2.

Sådan sletter du klistermærker

1. Åbn Beskeder, og tryk på knappen Ny besked  for at påbegynde en ny besked. Eller gå til en eksisterende samtale.
  2. Skub til venstre over appskuffen, og tryk på knappen Mere .
  3. Skub til venstre over appen, og tryk derefter på Slet.

Flere muligheder med Beskeder

Klistermærker, der sendes som en MMS-besked, sendes som fotos.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.