Indtaling af memoer på iPhone og iPod touch

Opret indtalte memoer med enhedens indbyggede mikrofon, et kabelbaseret hovedsæt eller et Bluetooth-hovedsæt eller en kompatibel mikrofon. Du kan derefter dele og redigere dit arbejde.

Appen Memoer

Memoer bruger enhedens indbyggede mikrofon, når du optager. Hvis du vil optage i en bedre kvalitet, skal du bruge en ekstern mikrofon, der fungerer sammen med din iPhone.

Memoer på iPhone

Sådan indtaler du et memo

1. Find og åbn Memoer, eller bed Siri om at åbne appen.*
  2. Tryk på rødt cirkelsymbol for at optage. Tryk på rød firkant i sort cirkelsymbol for at sætte på pause. Læs mere om, hvordan du redigerer.
  3. Tryk på OK, når du er færdig.
  4. Giv dit indtalte memo et navn, og tryk på Arkiver.

Vil du dele dit indtalte memo med en ven eller arkivere det på en anden placering? Tryk på memoet og derefter på . Hvis du vil sende det til en ven, skal du vælge en måde at dele det på, f.eks. via Beskeder eller en app til sociale medier. Hvis du vil arkivere dit memo på en anden placering, kan du vælge f.eks. iCloud Drive eller Mail.

* Kan du ikke finde appen Memoer? Skub til højre på hjemmeskærmen, indtil der vises en skærm med et søgefelt foroven, og indtast derefter Memoer i søgefeltet. Kan du stadig ikke finde appen? Du har muligvis slettet den. Læs mere om, hvordan du gendanner en app, som du har slettet.

Sådan redigerer du et indtalt memo

Læs mere om, hvordan du lytter til memoer, optager igen, tilpasser og meget mere.

Afspil

Lyt, mens du redigerer

1. Tryk på  for at sætte optagelsen på pause.
  2. Skub til højre eller venstre over den blå linje, indtil du har markeret det punkt, som du vil starte afspilningen fra.
  3. Tryk derefter på  for at afspille fra det pågældende punkt.

Optag

Optag en del af et indtalt memo igen

1. Hvis du optager, skal du trykke på rød firkant i sort cirkelsymbol for at sætte optagelsen på pause. Hvis du vil redigere et arkiveret memo, skal du åbne Memoer, trykke på memoet og derefter trykke på Rediger.
  2. Skub til venstre eller højre over den blå linje, indtil du når til begyndelsen af den del, du vil optage over.
  3. Tryk på , når du er parat til at optage igen.
  4. Tryk på rød firkant i sort cirkelsymbol, når du er færdig.

Rediger indtalte memoer på iPhone

Rediger

Tilpas fra begyndelsen eller slutningen af et memo

1. Hvis du vil redigere en optagelse, skal du trykke på , der sætter din optagelse på pause. Hvis du vil redigere et arkiveret memo, skal du åbne Memoer, trykke på memoet og derefter trykke på Rediger.
  2. Skub til venstre eller højre over den blå linje, indtil det er markeret, hvor du ønsker, at memoet skal starte eller slutte.
  3. Tryk på . Der vises to røde linjer. Den blå linje bevæger sig ikke.
  4. Hvis du vil tilpasse memoet fra begyndelsen, skal du trække i den røde linje helt ude til venstre og placere den på den blå linje. Hvis du vil tilpasse memoet fra slutningen, skal du trække i den røde linje helt ude til højre og placere den på den blå linje.
  5. Tryk på Tilpas. Bekræft ved at trykke på Tilpas igen.
  6. Tryk på OK, indtast et navn, og tryk på Arkiver.

Slet en del af memoet

1. Hvis du vil redigere en optagelse, skal du trykke på , der sætter din optagelse på pause. Hvis du vil redigere et arkiveret memo, skal du åbne Memoer, trykke på memoet og derefter trykke på Rediger.
  2. Skub til venstre eller højre over den blå linje, indtil du markerer begyndelsen af den del, du vil slette.
  3. Tryk på blåt firkantsymbol. Der vises to røde linjer. Den blå linje bevæger sig ikke.
  4. Træk i den røde linje helt ude til venstre, og placer den oven på den blå linje.
  5. Træk i den røde linje helt ude til højre, og placer den på slutningen af den del, du vil slette.
  6. Hvis du vil slette den del, der er mellem de røde linjer, skal du trykke på Slet og derefter på Slet fra original.

Slet

Slet et indtalt memo

1. Åbn Memoer.
  2. Tryk på det memo, du vil slette.
  3. Tryk på skraldespandssymbol, og tryk på Slet ["navn"].