En iPhone og et Apple Watch med pardannelsesskærme.

Første skridt

Du kan indstille og begynde at bruge dit Apple Watch på få minutter.

Kom i gang

Skærmen Træning med Løb udenfor fremhævet.

Rør dig

Apple Watch kan registrere din aktivitet og træning og opmuntre dig til at føre et mere aktivt liv gennem høflige påmindelser og venlige konkurrencer.

Kom i form med Apple Watch

Skærmen Høj puls, der viser en meddelelse om, at din puls steg til mere end 120 spm, mens du har været passiv i 10 minutter.

Hold øje med din sundhed

Apple Watch kan hjælpe dig med at registrere vigtige sundhedsoplysninger, f.eks. om din menstruationscyklus og høj og lav puls.

Registrer vigtige sundhedsoplysninger med Apple Watch

Apple Watch viser en besked i appen Beskeder.

Hold kontakten

Med appsene Beskeder, Mail, Telefon og Walkie-talkie er det nemt at kommunikere med familie, venner og kollegaer.

Bevar kontakten med Apple Watch

Klik på Indholdsfortegnelse øverst på siden for at gennemse Brugerhåndbog til Apple Watch.

Gå ind på webstedet om support til Apple Watch, hvis du har brug for mere hjælp.