En iPhone og et Apple Watch med skærme, der synkroniseres.

Første skridt

Du kan indstille og begynde at bruge dit Apple Watch på få minutter.

Kom i gang med Apple Watch

Appen Aktivitet, der viser Bevægelse, Motion og Stå.

Bevæg dig

Apple Watch kan registrere din aktivitet og træning og opmuntre dig til at føre et mere aktivt liv gennem høflige påmindelser og venskabelige konkurrencer.

Hold formen med Apple Watch

Skærmen Lav puls, der viser en skærm med en notifikation om, at din puls var under 40 SPM i 10 minutter.

Hold øje med din sundhed

Apple Watch kan hjælpe dig med at registrere vigtige sundhedsoplysninger, f.eks. om din menstruationscyklus, høj og lav puls og uregelmæssig hjerterytme. Du kan også lave et ekg for at kontrollere din hjerterytme med appen EKG på Apple Watch.

Registrer vigtige sundhedsoplysninger med Apple Watch

En beskedsamtale Knappen App og beskedfeltet vises nederst.

Hold kontakten

Med appsene Beskeder, Mail, Telefon og Walkie-talkie er det nemt at kommunikere med familie, venner og kollegaer.

Bevar kontakten med Apple Watch

Du kan udforske Brugerhåndbog til Apple Watch ved at klikke på Indholdsfortegnelse øverst på siden eller indtaste et ord eller en sætning i søgefeltet.

Nyttig?
Maks. antal tegn: 250
Maks. antal tegn er 250.
Tak for din feedback.