En iPhone og et Apple Watch Ultra med skærme, der synkroniseres.

Første skridt

Du kan indstille og begynde at bruge dit Apple Watch Ultra på få minutter.

Kom i gang med Apple Watch Ultra

En igangværende cykeltræning viser træningens forløbne tid, den zone, du træner i, tid i zone og kadence.

Giv den gas

Apple Watch Ultra, der er det mest robuste og funktionelle Apple Watch indtil videre, er et alsidigt værktøj, der er designet til at hjælpe dig med at løbe dit længste løb, udforske naturen og dykke i verdenshavene.

Apple Watch Ultra er skabt til udendørsliv

Appen Aktivitet, der viser Bevægelse, Motion og Stå.

Bevæg dig

Apple Watch Ultra kan registrere din aktivitet og træning og opmuntre dig til at føre et mere aktivt liv gennem høflige påmindelser og venskabelige konkurrencer.

Hold dig i form

Skærmen Høj puls, der viser en notifikation om, at din puls steg til mere end 120 SPM i 10 minutter, hvor du lod til at være inaktiv.

Hold øje med din sundhed

Apple Watch Ultra kan hjælpe dig med at registrere vigtige sundhedsoplysninger, f.eks. om din menstruationscyklus, høj og lav puls og uregelmæssig hjerterytme. Du kan også lave et ekg for at kontrollere din hjerterytme med appen EKG på Apple Watch Ultra.

Registrer vigtige sundhedsoplysninger

En beskedsamtale Knappen App og beskedfeltet vises nederst.

Hold kontakten

Med appsene Beskeder, Mail, Telefon og Walkie-talkie er det nemt at kommunikere med familie, venner og kollegaer.

Hold kontakten

Du kan udforske Brugerhåndbog til Apple Watch Ultra ved at klikke på Indholdsfortegnelse øverst på siden eller skrive et ord eller en sætning i søgefeltet.

Nyttig?
Maks. antal tegn: 250
Maks. antal tegn er 250.
Tak for din feedback.