Un iPhone i un Apple Watch Ultra mostren les seves pantalles de sincronització.

Primers passos

Pots configurar i començar a utilitzar l’Apple Watch Ultra en qüestió de minuts.

Introducció a l’Apple Watch Ultra

Pantalla d’un entrenament de ciclisme en curs que mostra el temps transcorregut, la zona on ets, el temps que has passat en la zona actual i la cadència.

Porta’l al límit

L’Apple Watch Ultra, l’Apple Watch més resistent i capaç fins ara, és una eina versàtil dissenyada per ajudar-te a córrer la cursa més llarga, a explorar indrets remots i a bussejar pels oceans del món.

L’Apple Watch Ultra, dissenyat per a l’aire lliure

L’app Activitat mostra els anells de moviment, d’exercici i de restar dempeus.

Posa’t en moviment

L’Apple Watch Ultra pot fer un seguiment de la teva activitat i els teus entrenaments, i animar-te a portar una vida més activa mitjançant amables recordatoris i competicions amistoses.

Mantenir-se en forma

Pantalla “Freqüència cardíaca alta” amb una notificació que indica que la teva freqüència cardíaca ha superat els 120 bpm durant 10 minuts mentre semblava que no tenies activitat.

Controla la teva salut

L’Apple Watch Ultra et pot ajudar a controlar informació important sobre la teva salut, com el cicle menstrual, les freqüències cardíaques altes i baixes i les irregularitats en el ritme cardíac. També pots enregistrar un electrocardiograma per comprovar el teu ritme cardíac mitjançant l’app ECG de l’Apple Watch Ultra.

Controlar informació important sobre la teva salut

Conversa a l’app Missatges. El botó App i el camp Missatge són a la part inferior.

Mantén el contacte

Amb les apps Missatges, Correu Electrònic, Telèfon i Walkie-talkie, és fàcil comunicar-se amb la família, els amics i els companys de feina.

Continuar connectat

Per explorar el manual d’ús de l’Apple Watch Ultra, fes clic a “Taula de continguts” a la part superior de la pàgina o introdueix una paraula o frase al camp de cerca.