Roter skærmbilledet

Du kan evt. rotere billedet på computerskærmen. Hvis du f.eks. har en bred skærm, men hellere vil have en skærm, der er højere end den er bred, kan du rotere billedet på skærmen 90 grader og derefter fysisk rotere skærmen, hvis det er muligt.

Før du begynder, skal du se i den dokumentation, der fulgte med skærmen, for at sikre dig, at du uden problemer kan bruge skærmen, når den er roteret.

1. Vælg Apple > Systemindstillinger, klik på Skærm, og klik derefter på Skærm.

Åbn vinduet Skærm for mig

2. Vælg en værdi på lokalmenuen Roter eller Rotation.

Hvis du ikke kan se lokalmenuen, understøtter computeren ikke funktionen.