Night Shift

Brug vinduet Night Shift i Skærm i Systemindstillinger til at få skærmen til at vise farver i den varmere end af spektret. Varmere skærmfarver er mere behagelige for dine øjne, når du bruger din Mac om natten eller under dårlige lysforhold.

Bemærk: Hvis du vil finde ud af, om din Mac understøtter Night Shift, kan du læse Apple-supportartiklen Sådan bruges Night Shift på din Mac.

Du kan åbne vinduet ved at vælge Apple > Systemindstillinger, klikke på Skærm og derefter klikke på Night Shift.

Åbn vinduet Night Shift for mig

Planlægning

Vælg en indstilling for at slå Night Shift til automatisk på bestemte tidspunkter.

• Fra: Planlæg ikke et tidspunkt til Night Shift (hvis du vælger indstillingen, kan du stadig slå Night Shift til manuelt).

• Speciel: Vælg de tidspunkter, hvor Night Shift skal slås til og fra.

• Solnedgang til solopgang: Slå Night Shift til fra solnedgang til solopgang.

Hvis du vil bruge denne indstilling, skal du slå Lokalitetstjenester til i Sikkerhed & anonymitet. Vælg Apple > Systemindstillinger, klik på Sikkerhed & anonymitet, og klik derefter på Anonymitet. Vælg Slå Lokalitetstjenester til, rul ned til Systemtjenester, klik på Oplysninger, vælg Indstiller tidszone, og klik derefter på OK.

Manuel

Vælg for at slå Night Shift til. Fravælg for at slå det fra. Night Shift forbliver slået til indtil næste dag, eller indtil du slår det fra.

Farvetemperatur

Træk mærket for at ændre den farvetemperatur, som Night Shift bruger.

AirPlay-skærm

Brug AirPlay-skærmdublering til trådløst at sende billedet på din Mac til en anden skærm.

Vis indstillinger til skærmdublering på menulinjen, når de er tilgængelige

Vis enheder, der er tilgængelige for AirPlay-skærmdublering, på menulinjen.

Saml vinduer

Flytter alle åbne vinduer med skærmindstillinger til skærmen, hvor denne knap er. Denne knap vises kun, hvis der er sluttet flere skærme til Mac.