Skærmporte

Din Mac har en eller flere skærmporte, som du kan bruge til tilslutning af en skærm, et fjernsyn eller en projektor.

Hvis din Mac har en USB-C-port, kan du bruge kabler til USB-C-mellemstik til at forbinde skærme og andre enheder til din Mac.

Skærmport

Symbol

Beskrivelse

Mini DisplayPort
Mini DisplayPort

Thunderbolt: Tilslut en Thunderbolt-enhed, en Mini DisplayPort-skærm eller en DVI-, HDMI- eller VGA-skærm vha. et mellemstik.

Mini DisplayPort
Mini DisplayPort-mærke

Mini DisplayPort: Tilslut en Mini DisplayPort-enhed vha. et mellemstik.

HDMI-port
HDMI-port-mærke

HDMI: Tilslut et HD-fjernsyn med en HDMI-port. Denne port giver dig mulighed for både at afspille computerens lyd og video på et HD-fjernsyn.

ADC-port
DVI-port-mærke

DVI: Tilslut en DVI-skærm, eller tilslut en anden type skærm vha. et mellemstik.

Mini-DVI-port
Mini DisplayPort

Mini-DVI: Tilslut en DVI-, VGA- eller ADC-skærm, eller tilslut en videoenhed vha. et mellemstik.

Micro-DVI-port
Mini DisplayPort

Micro-DVI: Tilslut en DVI-, VGA- eller ADC-skærm, eller tilslut en videoenhed vha. et mellemstik.

Hvis skærmen og din Mac har forskellige porte, skal du bruge et mellemstik. Du kan købe et mellemstik til skærme fra Apple på apple.com eller hos en Apple Retail Store.