Mac Studio Support

Kom igång

Ställa in Mac

Använd Inställningsassistent för att gå igenom de enkla stegen som behövs för att börja använda din Mac.

Flytta över innehåll till din nya Mac

Använd Flyttassistent för att kopiera alla dina dokument, appar, användarkonton och inställningar till en ny Mac.

Gör mer med din Mac Studio

Ansluta flera bildskärmar

Du kan ansluta upp till åtta externa bildskärmar med upplösningar på upp till 8K beroende på din Mac-modell och uppdateringsfrekvens.

Ställa in dina tillbehör

Ta reda på hur du ansluter Magic Keyboard, Magic Mouse och Magic Trackpad.

Identifiera portarna

Läs om hur du ansluter enheter och tillbehör med Thunderbolt 4- och usb 3-portarna och andra portar på fram- och baksidan.

Resurser

Mac Studio Essentials

Läs om funktioner och upptäck allt som Mac Studio kan göra.

Teknisk information

Hitta all teknisk information för Mac Studio.

Användarhandbok för macOS

Läs om macOS-funktioner och hur du får ut så mycket som möjligt av din Mac.

Det är inga problem med AppleCare+

Få obegränsade reparationer vid oavsiktlig skada, prioriterad åtkomst till Apple-experter med mera.

Apples forum

Hitta svar, ställ frågor och få kontakt med andra Apple-användare.

Få support

Vi kan hjälpa dig att hitta de bästa supportalternativen.

Supportappen

Få personlig tillgång till lösningar för dina Apple-produkter.