Support för AirPods

Kom igång

Ställa in AirPods eller AirPods Pro

Läs om att ansluta dina AirPods eller AirPods Pro till din iPhone och hur du ändrar ljudkälla.

Ställa in AirPods Max

Läs hur du ställer in dina AirPods Max med din iPhone, iPad, Mac eller andra Bluetooth-enheter.

Adaptivt ljud

Använd adaptivt ljud med dina AirPods Pro (2:a generationen) om du vill finslipa ljudupplevelsen.

Automatisk växling

Du kan växla från att lyssna på en enhet med dina AirPods till att lyssna på en annan.

Rengöra dina AirPods

Läs om att rengöra dina AirPods, laddningsetuiet och öronkuddarna.

Hitta öronkuddar med bästa passformen

Välj öronkuddar i den storlek som passar dig bäst för att få bättre ljudkvalitet och brusreducering.

Hjälp med dina AirPods

Om vänster eller höger AirPod inte spelar upp ljud

Följ dessa steg om du inte hör något från en av dina AirPods eller om volymen är för låg.

Om du hör ett knastrande eller statiskt ljud i dina AirPods Pro

Nedan följer några saker som du kan kontrollera om du har problem med ljudkvaliteten.

Om aktiv brusreducering inte fungerar på AirPods Pro

Ta reda på vad du kan göra om aktiv brusreducering inte fungerar som förväntat.

Om dina AirPods inte laddas

Kontrollera dina anslutningar och följ dessa steg för att ladda dina AirPods.

Om dina AirPods inte ansluter

Ta reda på vad du ska göra om det inte går att ansluta till din iPhone, iPad, iPod touch eller Mac.

Resurser

Användarhandbok

Läs om funktioner på AirPods och upptäck allt som går att göra.

iPhone

Kom igång med iPhone, upptäck nya funktioner med mera.

Apple Music

Hantera dina prenumerationer, utforska alternativ för att lyssna med mera.

En olycka händer så lätt.
AppleCare+ täcker den.

Få obegränsade reparationer vid oavsiktlig skada, prioriterad åtkomst till Apple-experter med mera.

Apples forum

Hitta svar, ställ frågor och få kontakt med andra Apple-användare.

Få support

Vi kan hjälpa dig att hitta de bästa supportalternativen.

Supportappen

Få personlig tillgång till lösningar för dina Apple-produkter.