AirPods Pro (andra generationen).

Parkoppla AirPods

Du kan parkoppla AirPods med dina Apple-enheter om du vill lyssna på musik, filmer, meddelanden med mera. När du har ställt in AirPods med en Apple-enhet (exempelvis iPhone) ansluter AirPods automatiskt till andra Apple-enheter där du är inloggad med samma Apple-ID.

Parkoppla AirPods med en Apple-enhet

AirPods (andra generationen).

Lyssna med ett tryck

Med bara ett tryck kan du pausa och återuppta videouppspelning, hoppa över musikspår, aktivera Siri med mera – utan att behöva plocka upp en annan enhet.

Lär dig hur du använder reglage på AirPods

Volymskärmen i Kontrollcenter visar volymnivån för AirPods Max. Under volymindikatorn till vänster finns symbolen för bruskontroll/brusreducering som visar att bruskontroll är aktiverat. Till höger finns symbolen för Huvudspårning för rumsligt ljud som visar att rumsligt ljud och huvudspårning är aktiverade.

Skärma av dig från omgivningen

Fokusera på det som gäller i ögonblicket. Slå på brusreducering på AirPods Pro (alla generationer) eller AirPods Max när du vill blockera buller i omgivningen. När du behöver höra om hunden skäller eller vattenkitteln visslar byter du till transparensläge. Med AirPods Pro (andra generationen) kan du också använda adaptivt ljud som automatiskt justerar mängden bruskontroll beroende på omgivningen.

Växla mellan bruskontrollägen

En skärm i appen Hitta på iPhone. Platsen för AirPods visas på en karta över San Francisco med en adress och alternativen att spela upp ljud och söka.

Hitta dina AirPods

Hitta och få färdbeskrivningar till dina borttappade AirPods med appen Hitta. Om AirPods finns i närheten kan du spela upp ett ljud i AirPods som hjälp att hitta dem, ställa in separationsvarningar som meddelar dig ifall du går ifrån dem med mera.

Lokalisera dina AirPods i Hitta

Skärmen Hörapparater i Kontrollcenter. Uppifrån och ned inkluderar det Hörlursnivå i decibel, Anpassat ljud för hörlurar, Bakgrundsljud, Hör allt och Konversationsförstärkning.

Utformade för dig

Inbyggda funktioner i AirPods kan göra det enklare att fokusera på arbetet, använda AirPods-reglage och höra andra som pratar i rummet.

Kom igång med hjälpmedelsfunktioner

Om du vill utforska AirPods Användarhandbok klickar du på Innehållsförteckning överst på sidan eller skriver ett ord eller en fras i sökfältet.