Apple-supporten

Delta i kostnadsfria pass på Apple Store

Lär dig de senaste funktionerna och hur du kan göra mer med dina Apple-enheter.

Få support

Ge oss lite mer information så hittar vi den bästa lösningen. Kontakta oss via telefon, chatt, e-post med mera.

Appen Apple-support

Få hjälp med alla dina Apple-produkter på ett ställe, eller kontakta en expert.

Min support

Få uppdaterad information om dina Apple-produkter, samt om täckning, reparationer och mycket mer.

AppleCare+

Få obegränsade reparationer vid oavsiktlig skada, prioriterad åtkomst till Apple-experter med mera.

Apple Trade In

Förvandla en berättigad enhet till krediter som du kan använda för att skaffa en ny eller återvinn den gratis.

Säkra och tillförlitliga reparationer

Varje Apple-produkt vi tillverkar är byggd för att hålla. Vi designar hållbara, lättanvända enheter med innovativa funktioner som kunderna förlitar sig på samtidigt som vi skyddar deras integritet och uppgifter. Kunderna ska ha tillgång till säkra, tillförlitliga och trygga reparationer med äkta Apple-delar om de behöver dem.

Läs mer om Apples strategi för att utöka tillgången till säkra och tillförlitliga reparationer. Visa (pdf‑fil)

Se upp för förfalskade delar

En del strömadaptrar och batterier som är förfalskade eller kommer från tredje part är felaktigt konstruerade och kan orsaka säkerhetsproblem. Vi rekommenderar att du besöker en Apple Store-butik eller auktoriserad Apple-servicepartner vid batteribyte så att du kan vara säker på att du får ett äkta batteri från Apple. Om du behöver en ny adapter till din Apple-enhet rekommenderar vi att du skaffar en strömadapter från Apple.

Oäkta ersättningsskärmar kan även ha försämrad visuell kvalitet och kan sluta fungera som de ska. Apple-certifierade bildskärmsreparationer utförs av betrodda experter som använder äkta Apple-delar.

Var medveten om risken för bedrägerier med presentkort

Var medveten om att det kan ske bedrägerier med Apple Gift Cards samt presentkort för App Store, iTunes och Apple Store.