Aktivera JavaScript i webbläsaren för att skicka den här informationen.
Om kontrollen ändras laddas sidan om
Apple Watch Series 6

Serviceprogram för problem med tom skärm på Apple Watch Series 6

Apple har kommit fram till att skärmen på en liten andel Apple Watch Series 6-enheter (40 mm) kan bli permanent tom. De berörda enheterna har tillverkats mellan april 2021 och september 2021.

Har din Apple Watch Series 6 detta problem? Använd i så fall serienummerkontrolleraren nedan för att se om din enhet är berättigad till det här programmet. I så fall kommer Apple eller en auktoriserad Apple-servicepartner att erbjuda kostnadsfri service.

Valid Input Invalid Input

Det serienummer du angav kan vara berättigat till det här programmet. Välj ett servicealternativ nedan.

Serienumret du angav är inte berättigat i detta program på grund av ett av följande skäl:
– Det ingår inte i det berörda serienummerintervallet.

– Våra register visar att din enhet redan har fått service som en del av det här programmet.
– Våra uppgifter visar att din enhet inte längre är berättigad till gratis service inom detta program. Om du har frågor kan du kontakta oss.

Vi beklagar men det inträffade ett problem vid behandlingen av din förfrågan. Försök igen om några minuter.

Ange ditt serienummer.

Det här är inte ett giltigt serienummer för en Apple-produkt. Ange numret en gång till. Om du har problem kan du kontakta oss.

Vi beklagar men det inträffade ett problem vid behandlingen av din förfrågan. Försök igen om några minuter.

Det är enkelt att hitta serienumret. Se hur.

Obs! Ingen annan Apple Watch-modell omfattas av det här programmet.

Serviceprocessen

Välj ett av alternativen nedan för att boka service till din Apple Watch Series 6. Vi kommer att kontrollera att din Apple Watch är berättigad för det här programmet innan vi utför reparationen.

Läs om hur du förbereder din Apple Watch för service.

Obs! Om din Apple Watch har andra skador som försvårar reparationen måste de felen åtgärdas först. I vissa fall kan den reparationen innebära en extra kostnad.

Ytterligare information

Apple kan begränsa reparationen till landet eller regionen där produkten ursprungligen köptes. Det går att få service i andra EES-länder för en Apple Watch Series 6 som är inköpt i ett EES-land.

Detta världsomfattande program från Apple förlänger inte standardgarantiskyddets giltighet för din Apple Watch. Din rätt enligt konsumentköplagen påverkas inte av detta program.

Programmet gäller för berättigade Apple Watch Series 6-enheter inom två år från enhetens ursprungliga inköpsdatum.

Informationen gäller från och med 22 april 2022