Support för Mac

Oavsett om du är expert eller nybörjare hjälper vi dig att få ut mesta möjliga från din Mac.

Säkerhetskopiera din Mac

Det är viktigt att se till att Mac-datorn är säkerhetskopierad och du kan välja mellan flera enkla metoder som skyddar dina filer.

Support för Mac-hårdvara

AppleCare+ för Mac

Köp AppleCare+ inom 60 dagar från inköpsdatumet för din nya Mac. Du får upp till 3 år med rätt till service vid oavsiktlig skada och teknisk support från Apples experter, de som kan din Mac-dator bäst.

Vill du prata med någon?

Få hjälp med din Mac. Svara på några frågor så rekommenderar vi en lösning åt dig.

Utbytesprogram och utökade reparationsprogram