Support för Mac

Säkerhetskopiera din Mac

Och dina minnen. Ett par enkla steg kan skydda dig från att förlora de bilder och filer som du bryr dig mest om.

Arbeta smidigt på alla dina Apple-enheter

Med Synkad kan du till exempel ta en bild på din iPhone och sedan se den direkt på din Mac.

Support för Mac-hårdvara

AppleCare+ för Mac

Köp AppleCare+ inom 60 dagar från inköpsdatumet för din nya Mac. Du får upp till 3 år med rätt till service vid oavsiktlig skada och teknisk support från Apples experter, de som kan din Mac-dator bäst.

Vill du prata med någon?

Få hjälp med din Mac. Svara på några frågor så rekommenderar vi en lösning åt dig.

Utbytesprogram och utökade reparationsprogram