Safaris startsida som visar favoriter, ofta besökta webbplatser och Siri-förslag.

Hitta till webbplatser snabbt

Se dina favoritwebbplatser och ofta besökta webbplatser på Safaris startsida. Du kan också se Siri-förslag för bokmärken, läslistan, iCloud-flikar och länkar som har skickats till dig i Meddelanden.

Hur du snabbt hittar rätt webbplatser med Safari

Bild-i-bild-fönstret som flyter ovanför en annan webbplats.

Spela upp videor i flytande fönster

Använd bild-i-bild till att titta på video i ett flytande fönster som du kan flytta och ändra storlek på.

Hur du spelar upp videor i ett flytande fönster i Safari

Ett Safari-fönster med den första delen av en webbplatsadress angiven i det smarta sökfältet. Samma webbplats visas i träfflistan under Växla till flik eftersom den redan är öppen i en annan flik.

Undvika dubblettflikar

Om du börjar gå till en webbplats som redan är öppen i en annan flik, gör Safari det enkelt att gå till webbplatsen i den befintliga fliken.

Hur du undviker dubblettflikar i Safari

En webbsida med rullgardinsmenyn Dela öppen och Spara i Böcker valt.

Spara en webbsida som du vill läsa på iPad

När du hittar webbsidor och PDF-filer i Safari som du vill ha lättillgängliga, kan du spara dem i Böcker. Du kan senare läsa dem på en iPad.

Hur du läser en webbsida i Böcker

Klicka på Innehållsförteckning upptill på sidan för att bläddra i Safari Användarhandbok. Gå till Safari-supportsidan om du behöver mer hjälp.