Användarhandbok för Safari

för macOS Mojave

Webbplatsinställningar där du kan anpassa hur du surfar på enskilda webbplatser i Safari.

Blockera popupfönster för enskilda webbplatser

Istället för att blockera eller tillåta popupfönster kan du välja de webbplatser som du vill blockera popupfönster för. Vissa webbplatser fungerar bäst om du tillåter popupfönster.

Så här blockerar du popupfönster i Safari

Ett Safari-fönster med fyra flikar där varje visar symbolen för och titeln på en webbplats.

Visa webbplatssymboler i flikar

Gör det enklare att se vad som finns under varje flik genom att inkludera webbplatssymboler.

Så här ändrar du flikinställningar i Safari

Lösenordsinställningar – en varning att två webbplatser använder samma lösenord.

Skydda dina onlinekonton med olika lösenord

Om du återanvänder lösenord på olika webbplatser och någon känner till ditt lösenord för en webbplats kan de komma åt dina konton eller liknande på andra webbplatser. Safari meddelar dig om du använder samma lösenord för olika webbplatser.

Så här ändrar du lösenordsinställningar i Safari

När du registrerar ett konto genererar Safari ett lösenord automatiskt som du kan välja att använda eller inte.

Vi rekommenderar att du använder starka lösenord som skapas automatiskt

När du skapar ett konto eller ändrar ett befintligt lösenord kan Safari skapa ett starkt lösenord åt dig. När du sedan loggar in anges informationen automatiskt.

Så här fyller du i lösenord automatiskt i Safari

Klicka på innehållsförteckningen upptill på sidan för att bläddra i användarhandboken för Safari. Gå till Safari-supportsidan om du behöver mer hjälp.