Safaris startsida som visar favoritwebbplatser, en sammanfattad integritetsrapport och anpassningsalternativ.

Anpassa startsidan

Välj bakgrundsbild och länkar som du vill se när du öppnar fönster och flikar.

Så här anpassar du startsidan i Safari

Safari-fönstret med flera öppna flikar och pekaren ovanpå en flik där en förhandsvisning av webbsidan syns.

Förhandsvisa flikinnehåll

Håll pekaren på en flik så får du en direkt förhandsvisning av innehållet i fliken.

Så här använder du flikar för webbplatser i Safari

Huvudsidan för Mac App Store. Sidofältet till vänster innehåller länkar till olika områden i affären, som Arcade och Skapa, och Kategorier är markerat. Till höger finns kategorin med Safari-tillägg.

Utöka Safari med tillägg

Anpassa surfupplevelsen genom att hämta Safari-tillägg från Mac App Store.

Så här hämtar du tillägg att anpassa Safari med

En webbsida på spanska. Det smarta sökfältet har en översättningsknapp och en lista över tillgängliga språk.

Översätta en webbsida (beta)

Se en webbsida på ett annat språk direkt.

Så här översätter du en webbsida

Utforska Safari Användarhandbok genom att klicka på Innehållsförteckning upptill på sidan eller skriva in ett ord eller en fras i sökfältet.

Gå till Safari-supportsidan om du behöver mer hjälp.