macOS Användarhandbok

för macOS Mojave

Ett Mac-skrivbord med ett Märkning-fönster öppet och skrivbordstravar längst den högra kanten på skärmen.

Gör mer på skrivbordet

Med macOS kan du enkelt ordna och anpassa skrivbordet – och få saker gjorda utan ett ens öppna ett program.

Läs om vad du kan göra på skrivbordet

Panelen Familjemedlemmar i iCloud-inställningarna.

Familjen först

Med macOS och iCloud kan din familj dela inköp – som musik och böcker – ha roligt, vara produktiva och hålla kontakten, var de än är.

Läs om hur du delar och skyddar dina data

Launchpad med programsymboler i ett rutnät över skärmen.

Program för allt du vill göra

Datorn innehåller inbyggda program med vilka du kan göra otroliga saker – och du kan hitta ännu fler bra program i Mac App Store.

Läs om vad du kan göra med program på datorn

Ett Safari-meddelande om att Safari skapat ett starkt lösenord för en webbplats och sparat det till iCloud-nyckelring.

Skydda dina data och datorn

Inget är viktigare än säkerheten för dina data. Med din Mac får du verktyg som kan skydda dina data och även din dator.

Läs om hur du skyddar data

Du kan bläddra i macOS Användarhandbok genom att klicka på innehållsförteckningen upptill på sidan.

Gå till supportwebbplatsen för macOS om du behöver mer hjälp.