Support för Apple Watch

Kom igång med din Apple Watch

Följ dessa enkla steg för att ställa in och börja använda din nya klocka.

Använda din Apple Watch

Läs om hur du använder Digital Crown, sidoknappen och andra gester.

Använda Smart trave

Få information med ett snabbt ögonkast på valfri urtavla.

Innan du säljer, ger bort eller byter in din Apple Watch

Läs om hur du förbereder din enhet för att byta in den och se till att klockan du köper är redo att användas.

Hälsa och välmående

Logga ditt humör och dina känslor

Logga hur du mår under en dag eller i stunden för att få insikter i ditt psykiska välmående över tid.

Hjärthälsa

Apple Watch kan varna dig om din puls är hög eller låg eller om den upptäcker oregelbunden rytm. Du kan även ta ett EKG (elektrokardiogram) med EKG-appen när som helst.

Din användarhandbok för Apple Watch

Användarhandbok för Apple Watch

Läs om hur du anpassar inställningarna, håller koll på dina aktiviteter och din hälsa, håller dig uppkopplad och mycket mer.

Användarhandbok för Apple Watch Ultra

Läs mer om träningspass, säkerhetsfunktioner och alla grunder så att du får ut så mycket som möjligt av din klocka.

Service och reparation

Min support

Få garantiinformation, kontrollera din status för rätt till service eller slå upp en befintlig reparation.

Servicealternativ

Läs mer om dina servicealternativ, få en uppskattning av batteriservice med mera.

Starta en reparation

Berätta för oss vad som händer med din Apple Watch så hittar vi rätt supportalternativ för dig.

Teknisk information

Hitta den tekniska informationen om din specifika Apple Watch-modell.

En olycka händer så lätt.
AppleCare+ täcker den.

Få obegränsade reparationer vid oavsiktlig skada, prioriterad åtkomst till Apple-experter med mera.

Delta för att upptäcka det bästa med Apple Watch

Utforska de senaste funktionerna och annat i kostnadsfria sessioner i din Apple Store-butik.

Apples forum

Hitta svar, ställ frågor och få kontakt med andra Apple-användare.

Få support

Vi kan hjälpa dig att hitta de bästa supportalternativen.

Supportappen

Få personlig tillgång till lösningar för dina Apple-produkter.