Support för Apple Watch

Uppdatera din Apple Watch

Se till att uppdatera watchOS, så att du har alla de senaste funktionerna och den starkaste säkerheten.

Service och reparation

Min support

Få garantiinformation, kontrollera din status för rätt till service eller slå upp en befintlig reparation.

Servicealternativ

Läs mer om dina servicealternativ, få en uppskattning av batteriservice med mera.

Starta en reparation

Berätta för oss vad som händer med din Apple Watch så hittar vi rätt supportalternativ för dig.

Kom igång

Konfigurera en ny Apple Watch

Du kan använda din iPhone för att konfigurera din nya Apple Watch.

Använda din Apple Watch

Läs om hur du använder Digital Crown, sidoknappen och gesterna på din Apple Watch.

Din användarhandbok för Apple Watch

Användarhandbok för Apple Watch

Läs om hur du anpassar dina Apple Watch-inställningar, använder de inbyggda apparna, spårar din aktivitet och mer.

Användarhandbok för Apple Watch Ultra

Läs om alla funktioner, appar och inställningar för att få ut det mesta av din Apple Watch Ultra.

En olycka händer så lätt.
AppleCare+ täcker den.

Få obegränsade reparationer vid oavsiktlig skada, prioriterad åtkomst till Apple-experter med mera.

Delta för att upptäcka det bästa med Apple Watch

Utforska de senaste funktionerna och annat i kostnadsfria sessioner i din Apple Store-butik.

Apples forum

Hitta svar, ställ frågor och få kontakt med andra Apple-användare.

Få support

Vi kan hjälpa dig att hitta de bästa supportalternativen.

Supportappen

Få personlig tillgång till lösningar för dina Apple-produkter.