En iPhone och Apple med skärmarna för parkoppling.

Första stegen

Du kan ställa in och börja använda Apple Watch på några få minuter.

Kom igång

Skärmen Träning med träningen Utomhuslöpning markerad.

Rör på dig

Apple Watch kan spåra din aktivitet och träning och uppmuntra dig till ett mer aktivt liv genom påminnelser och vänskaplig konkurrens.

Hålla dig i form med Apple Watch

Skärmen Hög puls med ett meddelande om att din puls har överskridit 120 slag/minut samtidigt som du har varit inaktiv under 10 minuter.

Håll koll på hälsan

Apple Watch kan hjälpa dig att spåra viktig hälsoinformation, t.ex. din menstruationscykel och hög och låg puls.

Spåra viktig hälsoinformation med Apple Watch

Apple Watch med ett meddelande i appen Meddelanden.

Håll kontakten

Med apparna Meddelanden, Mail, Telefon och Walkie-talkie kan du enkelt kommunicera med släkt, vänner och kollegor.

Håll kontakten med Apple Watch

Om du vill bläddra i Apple Watch Användarhandbok trycker du på Innehållsförteckning högst upp på sidan.

Besök webbplatsen Support för Apple Watch om du behöver mer hjälp.