Apple Watch Användarhandbok

Allt du behöver veta om Apple Watch

Skärmen Träning med träningen Utomhuslöpning markerad.

Den perfekta träningspartnern

Apple Watch uppmuntrar dig till att sitta mindre och röra på dig mer och få lite träning varje dag.

Hålla dig i form med Apple Watch

Skärmen Nödfallstjänster med ordet Ansluter nära överkanten. En knapp för att avsluta samtalet dyker upp längst ned till vänster och en knappsats visas längst ned till höger.

Håll koll på hälsan

Apple Watch har funktioner som kan vara till hjälp i vissa nödsituationer.

Apple Watch kan hjälpa till i nödsituationer

Apple Watch som visar ett boardingkort.

Ska du åka någonstans?

Apple Watch kan göra resan smidigare – du kan använda den till allt från att visa boardingkortet när du kliver ombord på planet till att kommunicera med familjen på platser där ni lätt kan tappa bort varandra i folkvimlet.

Ändra hur du reser

Om du vill bläddra i Apple Watch Användarhandbok trycker du på Innehållsförteckning högst upp på sidan.

Besök webbplatsen Support för Apple Watch om du behöver mer hjälp.