Support för tv

Använda Apple TV-appen

Titta på filmer, TV-program och direktsänt innehåll eller prenumerera på premiumkanaler.

Skaffa Apple TV+

Titta på nytt Apple Originals-innehåll när du vill på alla dina enheter i Apple TV-appen.

Titta var som helst

Köp eller hyr filmer och TV-program och titta på valfri enhet med Apple TV-appen.

Skaffa appen för Apple TV eller Apple TV+

Läs om hur du ställer in appen för Apple TV eller Apple TV+ på en kompatibel smart-tv, strömningsenhet eller spelkonsol.

Hjälpmedelsfunktioner

Anpassa din tittarupplevelse med undertexter, dold textning och ljudbeskrivning av innehåll.

Apples forum

Hitta svar, ställ frågor och få kontakt med andra Apple-användare.

Få support

Vi kan hjälpa dig att hitta de bästa supportalternativen.

Supportappen

Få personlig tillgång till lösningar för dina Apple-produkter.