Prenumerationer och köp

Hitta informationen du behöver om köp i App Store, iTunes Store, iBooks Store, Apple Music och annat.

Få hjälp med dina betalningar

Läs om hur du hittar din köphistorik och hanterar din faktureringsinformation.

Konfigurera betalning

Läs om vilka betalningsmetoder du kan använda när du köper innehåll från iTunes Store, App Store och iBooks Store eller när du betalar för prenumerationer på Apple Music och iCloud-lagring.

Hantera hela familjens köp

Med Familjedelning och Be om köp kan du ge barnen friheten att fatta egna beslut samtidigt som du har kontroll över utgifterna.

Få ut det mesta av dina köp

Läs om hur du hämtar innehåll på nytt eller återskapar funktioner som du har köpt inuti ett program.

Hålla kontot skyddat

Läs om hur du känner igen bedrägerier med skräppost och presentkort.