Prenumerationer och köp

Hitta informationen du behöver om köp i App Store, iTunes Store eller Apple Books Store samt om din Apple Music-prenumeration och annat.

Få hjälp med dina betalningar

Lär dig hur du hittar din köphistorik, hanterar faktureringsinformation och löser in presentkort.

Konfigurera betalning

Läs om vilka betalningsmetoder du kan använda när du köper innehåll från iTunes Store, App Store och Apple Books eller när du betalar för prenumerationer på Apple Music och iCloud-lagring.

Hantera hela familjens köp

Med Familjedelning och Be om köp kan du ge barnen friheten att fatta egna beslut samtidigt som du har kontroll över utgifterna.

Få ut det mesta av dina köp

Lär dig hur du hämtar innehållet igen.

Hålla kontot skyddat

Läs om hur du känner igen bedrägerier med skräppost och presentkort.