Prenumerationer och köp

Hitta information om dina köp i App Store, iTunes Store, Apple TV-appen eller Apple Books, eller om prenumerationer såsom Apple Music.

Ändra betalningsmetod

Visa registrerade betalningsmetoder, välj vilken betalningsmetod du föredrar att debitera först, eller uppdatera din faktureringsinformation.

Om betaltjänstdirektivet

I Europa kan du bli ombedd att autentisera köp eller ändringar i din faktureringsinformation hos din bank eller kortutfärdare.

Hålla kontot skyddat

Läs om hur du känner igen bedrägerier med skräppost och presentkort.