Hämta appar och spel från Apple igen

Du kan hämta appar igen i App Store.

Så här hämtar du appar igen på en iPhone, iPad eller iPod touch

1. Öppna App Store-appen.
  2. Tryck på inloggningsknappen  på din bild högst upp på skärmen.
  3. Tryck på Köpt.
  4. Om du använder Familjedelning trycker du på Mina köp eller väljer olika familjemedlemmars namn för att se innehåll som de har köpt.
  5. Tryck på Inte på denna [enhet].
  6. Leta reda på den app du vill hämta och tryck sedan på Hämta-knappen .

Läs mer om vad du ska göra om du inte kan hämta appen igen. Om du inte kan hitta appen på din enhet använder du appbiblioteket för att hitta appen.

Så här hämtar du appar igen på en Mac

1. Öppna App Store på din Mac.
  2. Klicka på ditt namn i sidofältet och leta reda på appen som du vill hämta. Om du inte ser ditt namn i sidofältet klickar du på Logga in och loggar in med ditt Apple-ID. Klicka sedan på din bild i sidofältet.
  3. Om du använder Familjedelning kan du välja en familjemedlems namn bredvid Köpt av för att se deras köp.
  4. Klicka på hämtningsknappen  för appen.

Läs mer om vad du ska göra om du inte kan hämta appen igen.

Så här hämtar du appar igen på Apple TV

1. Välj App Store från hemskärmen.
  2. Välj Köpt.
  3. Om du använder Familjedelning kan du välja olika familjemedlemmars namn för att se deras köp.
  4. Leta upp och välj appen du vill hämta om.
  5. Välj Hämta-knappen .

Läs mer om vad du ska göra om du inte kan hämta appen igen.

Du kan inte hämta om appar på en Apple TV (3:e generationen eller tidigare).

Så här hämtar du appar igen på Apple Watch

1. Öppna App Store på din Apple Watch.
  2. Rulla längst ned, tryck på Konto och tryck sedan på Köpt.
  3. Om du använder Familjedelning trycker du på Mina köp eller väljer olika familjemedlemmars namn för att se innehåll som de har köpt.
  4. Leta reda på den app som du vill hämta och tryck sedan på hämtningsknappen .

Läs mer om vad du ska göra om du inte kan hämta appen igen.

Läs mer

• Vissa appar är inte tillgängliga på alla enheter. Det kan till exempel vara så att en app som du har köpt på din iPhone inte har en version för din Mac.
  • Spel som du spelar med en Apple Arcade-prenumeration visas inte bland dina köp. Om du vill hämta ett spel igen från Apple Arcade söker du efter spelet och hämtar det igen.
  • Du kan inte hämta köp som genomförts inuti appen igen, men du kan återskapa vissa köp som genomförts inuti appen.