Om du inte kan hitta eller använda dina köp inuti appen

Om du inte kan använda eller hitta köp inuti appen som du har köpt försöker du att återskapa dem.

Återskapa köp inuti appar

En del köp inuti appar är förbrukningsbara, såsom spelvalutor eller tips. Det innebär att de tar slut allteftersom du använder dem. Du kan inte återskapa köp av förbrukningsartiklar. Läs om olika typer av köp inuti appar.

Du kanske kan återskapa ett köp som inte är förbrukningsmaterial, till exempel en uppgradering till en proffsversion, en extra funktion i ett spel eller en prenumeration:

1. Öppna appen som du använde för att köpa objektet.

2. Leta efter ett alternativ att för att återskapa. Du kan hitta det i appens butik, i huvudmenyn, i menyn Inställningar eller i menyn Alternativ.

Om du försöker återskapa ett köp och inget händer eller om du får ett felmeddelande