Om du ser ”apple.com/bill” på ditt kontoutdrag eller din faktura

Apple.com/bill visas på ditt kontoutdrag eller din faktura när du köper en app, musik, film eller annat innehåll från Apple. Det visas också när en prenumeration förnyas och när en familjemedlem köper appar eller innehåll från Apple.

Så här ser du vad du har debiterats för

1. Gå till reportaproblem.apple.com för att se din köphistorik.
  2. Logga in med ditt Apple-ID.
  3. En lista över köp visas. Om du vill se familjemedlemmars köp väljer du knappen Apple-ID och väljer en familjemedlem.
  4. Tryck eller klicka på datumet för att se hela kvittot, inklusive moms. Flera köp, inklusive prenumerationer, kan vara grupperade i en debitering.

Om debiteringen avser en prenumeration du inte längre vill ha kan du säga upp prenumerationen.

Om du fortfarande inte kan identifiera debiteringen

Hittar du ingen matchande debitering på reportaproblem.apple.com? Ta reda på om du använde ett annat konto för att göra ett köp.

1. Sök efter e-postmeddelanden med orden ”kvitto från Apple”.
  2. Leta efter ett kvitto som matchar summan som du ser på ditt kontoutdrag eller din faktura.
  3. På kvittot kan du se vad som köptes och vilket Apple-ID som användes.
    E-post som visar kvitto från Apple som innehåller Apple-ID för den person som gjorde köpet.

Kontakta Apple-supporten

Om du letade på reportaproblem.apple.com och bland dina e-postkvitton och fortfarande inte är säker på varför du debiterades ska du kontakta Apple-supporten.