Visa din köphistorik för App Store och andra Apple-medietjänster

Om du vill ha en lista över appar, prenumerationer, musik och annat innehåll som du nyligen har köpt kan du hitta din köphistorik online.

Så här ser du din köphistorik

1. Gå till reportaproblem.apple.com.

2. Logga in med ditt Apple-ID och lösenord.

3. En lista över dina senaste köp visas. Om du inte är säker på vad du debiterades men du vet beloppet, söker du efter beloppet. Om du letar efter information om äldre köp letar du reda på din köphistorik i Inställningar eller Kontoinställningar på din enhet.

Läs om vad du ska göra om du inte hittar objektet du letar efter eller om du hittar oväntade avgifter.

Om du har köpt en prenumeration som du inte längre vill ha kan du avsluta prenumerationen.

Hitta information om äldre köp

Om du inte kan hitta ett objekt i din köphistorik på reportaproblem.apple.com kontrollerar du köphistoriken i Inställningar på din iPhone eller iPad. Du kan också kontrollera köphistoriken i Kontoinställningar på din dator.

På din iPhone eller iPad

1. Öppna App Store-appen.

2. Tryck på inloggningsknappeninloggningsknappen eller din bild överst på skärmen.

3. Tryck på Köphistorik. Du kan bli ombedd att logga in.

4. Din köphistorik visas. Om du inte är säker på vad du debiterades men du vet beloppet, söker du efter beloppet.

5. Om du vill visa fler köp trycker du på De senaste 90 dagarna högst upp i köphistoriken och väljer ett annat sätt att filtrera dina köp.

En bild där Köphistorik visas på en iPhone

Läs om vad du ska göra om du inte hittar objektet du letar efter eller om du hittar oväntade avgifter.

På din Mac

1. Öppna App Store-appen.

2. Klicka på ditt namn längst ned i sidofältet.

3. Klicka på Kontoinställningar. Du kan bli ombedd att logga in.

4. Rulla ned till Köphistorik på sidan Kontoinformation. Bredvid Senaste köp klickar du på Visa alla.

En bild där Kontoinställningar visas i App Store på macOS. En knapp för att Visa alla är markerad.
  5. Din köphistorik visas. Om du vill visa fler köp klickar du på De senaste 90 dagarna högst upp i köphistoriken och väljer ett annat sätt att filtrera dina köp.

Läs om vad du ska göra om du inte hittar objektet du letar efter eller om du hittar oväntade avgifter.

På en Windows-dator

1. Öppna Apple Music-appen eller Apple TV-appen.

2. Klicka på ditt namn längst ned i sidofältet och välj sedan Visa mitt konto. Du kanske behöver logga in med ditt Apple-ID först.

3. Rulla till området Köphistorik. Bredvid Senaste köp klickar du på Visa alla.

4. Det kan ta en liten stund innan köphistoriken visas. Om du vill visa fler köp klickar du på De senaste 90 dagarna högst upp i köphistoriken och väljer ett annat sätt att filtrera dina köp.

Om du inte hittar ett objekt i din köphistorik

Hittar du inte objektet du letar efter? Om du har mer än ett Apple-ID kan du ha varit inloggad med ett annat Apple-ID när du köpte objektet. Logga in med det andra Apple-ID:t och kontrollera din köphistorik igen.

Om du fått ett misstänkt e-postmeddelande om ett köp kanske e-postmeddelandet inte kommer från Apple eller återspeglar faktiska avgifter för ditt konto. Läs om hur du identifierar riktiga e-postmeddelanden från App Store- eller iTunes Store.

Om du befinner dig inom EU och använde alternativa betalningsalternativ

Användare inom EU kan ha gjort köp av digitala varor och tjänster i en app genom att använda alternativa betalningssystem eller genom en länk för köp på utvecklarens webbplats. Kontakta utvecklaren av den appen för support. Läs mer om köp som inte faktureras via App Store eller App Stores system för köp inuti app.

Om du ser köp som du inte känner igen eller oväntade avgifter

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.