Ändra lösenordet till ditt Apple-ID

Följ de här anvisningarna när du vill ändra lösenordet till ditt Apple-ID.

Ändra lösenordet till ditt Apple-ID på din iPhone, iPad, Apple Watch eller på dina Apple Vision Pro

1. Tryck på Inställningar > [ditt namn] Inloggning och säkerhet.

2. Tryck på Ändra lösenord.

ios-17-iphone-14-pro-settings-apple-id-sign-in-security-2
  3. Ange ditt nuvarande lösenkod eller lösenkoden till din enhet, ange sedan ett nytt lösenkod och bekräfta det genom att ange det en gång till. Har du glömt ditt lösenord?

4. Tryck på Ändra eller Ändra lösenord.

Ändra lösenordet till ditt barns Apple-ID

Om du har en iPhone, iPad eller Apple Vision Pro med den senaste versionen av iOS, iPadOS eller visionOS och har aktiverat tvåfaktorsautentisering för ditt Apple-ID kan du ändra lösenordet till Apple-ID:t för ett barnkonto i din familjedelningsgrupp.

1. Tryck på Inställningar > Familj > ditt barns konto.

2. Tryck på Apple-ID och lösenord.

3. Tryck på Ändra lösenkod för [barnets namn].

4. Ange enhetens lösenkod och följ anvisningarna på skärmen.

Läs mer om ett Apple-ID-konto för ditt barn som är under 13 år (ålder varierar i olika regioner)

Ändra lösenordet till ditt Apple-ID på Mac

1. Välj Apple -menyn > Systeminställningar och välj sedan ditt namn.

2. Välj Inloggning och säkerhet.

3. Välj Ändra lösenord. Innan du kan nollställa lösenordet för Apple-ID måste du ange lösenordet för att låsa upp Mac-datorn.

macos-sonoma-system-settings-apple-id-sign-in-security-2.

Ändra lösenordet till ditt Apple-ID på webben

1. Logga in på appleid.apple.com.

2. Markera Lösenord under Inloggning och säkerhet.

safari-16-4-appleid-apple-com-sign-in-security
  3. Ange ditt nuvarande lösenord, ange sedan ett nytt lösenkod och bekräfta det genom att ange det en gång till. Har du glömt ditt lösenord?

4. Välj Ändra lösenord.