Visa din köphistorik för App Store, iTunes Store med mera

För att se vilka appar, musik och annat innehåll som du har köpt tittar du på din köphistorik. Du kan också se betalningsmetoden och den enhet som du använde för köpet.

Visa en lista över dina inköp från App Store, iTunes Store, Apple Books och Apple TV-appen.

Visa köphistorik

Om du behöver säga upp en prenumeration eller hämta något som du har köpt igen behöver du inte se din köphistorik.

Säga upp en prenumeration

Hämta appar, musik, filmer med mera igen.

Så här ser du senaste köp på webben

1. Gå till reportaproblem.apple.com.
  2. Logga in med ditt Apple-ID och lösenord.
  3. En lista över dina senaste köp visas. Om du inte är säker på vad du debiterades men du vet det exakta beloppet, sök efter beloppet. Om det är ett problem med något som du har köpt rapporterar du problemet till Apple på den här webbplatsen.

Om du vill se avgifter från äldre köp kan du behöva titta på din köphistorik i Inställningar eller i App Store.

Lär dig vad du kan göra om du inte ser det objekt du letar efter eller om du ser oväntade kostnader.

Se din köphistorik på din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Öppna appen Inställningar.
  2. Tryck på ditt namn och sedan på Medier och köp. Du kan bli ombedd att logga in.
  3. Tryck på Köphistorik.
    iPhone som visar menyalternativet Köphistorik i Inställningar.
  4. Din köphistorik visas. Om du vill se köp som du har gjort mer än 90 dagar tidigare trycker du på Senaste 90 dagarna och väljer sedan ett datumintervall.

Lär dig vad du kan göra om du inte ser det objekt du letar efter eller om du ser oväntade kostnader.

Se din köphistorik på din dator

1. Öppna appen Musik eller iTunes. Välj konto i menyraden längst upp på skärmen och klicka sedan på Visa mitt konto.
  2. Rulla ned till Köphistorik på sidan Kontoinformation. Bredvid Senaste köp klickar du på Visa alla.
    Mac som visar avsnittet för betalningshistorik på sidan för kontoinformation med ”Visa allt” valt.
  3. Hitta objektet. Det kan ta en liten stund innan köphistoriken visas. Om du vill se köp som du har gjort mer än 90 dagar tidigare, klicka på Senaste 90 dagarna och välj sedan ett datumintervall.

Lär dig vad du kan göra om du inte ser det objekt du letar efter eller om du ser oväntade kostnader.

Om du inte hittar ett objekt i din köphistorik

Om du inte hittar det objekt du letar efter kan du prova dessa saker innan du kontaktar Apple.

Ta reda på om en familjemedlem köpt objektet

Om du använder Familjedelning visar din köphistorik vad du har köpt med ditt Apple-ID, men du kan inte se vad andra familjemedlemmar har köpt. Om du vill se vad andra familjemedlemmar har köpt loggar du in med deras Apple-ID.

Om familjemedlemmar har tillgång till din enhet kanske du vill kräva ett lösenord för varje köp.

För att kontrollera vad barn köper på sina egna enheter aktiverar du Be att få köpa.

Kontrollera om du har köpt objektet med ett annat Apple-ID

Om du inte ser ett objekt i din köphistorik kan du ha varit inloggad med ett annat Apple-ID när du genomförde köpet. Logga in med detta Apple-ID för att se efter om dina köp har fakturerats till det kontot.

Logga in med ditt Apple-ID.

Om du ser köp som du inte känner igen eller oväntade avgifter

Läs mer

Tillgänglighet i butik och funktioner kan variera beroende på land eller region. Läs mer om vad som är tillgängligt i ditt land eller region.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.