En Apple TV

All TV i en enda app

Apple TV-appen är det optimala sättet att titta på TV på smarta TV-apparater, strömningsenheter och spelkonsoler. Här hittar du originalprogram och originalfilmer från Apple TV+ liksom de bästa kanalerna, tusentals filmer att köpa eller hyra och populära strömningstjänster och kabelleverantörer.

Lär känna Apple TV-appen

Utforska Apple TV-appen Användarhandbok genom att klicka på Innehållsförteckning upptill på sidan eller skriva in ett ord eller en fras i sökfältet.

Alla funktioner och allt innehåll är inte tillgängligt i alla länder eller regioner eller på alla enheter.