En Apple TV visas på hemskärmen

Ny Apple TV-användare?

Läs om hur du ställer in Apple TV för en optimal filmupplevelse.

Ställa in Apple TV

En Apple TV

All TV i en enda app

Apple TV-appen är helt enkelt det bästa sättet att titta på TV. Här hittar du originalprogram och originalfilmer från Apple TV+, de bästa kanalerna, tusentals filmer att köpa eller hyra och populära strömningstjänster och kabelleverantörer.

Lär känna Apple TV-appen

En Apple TV

Kolla in andra nyheter

tvOS 14 introducerar nya spännande Apple TV-funktioner, bland annat fleranvändarstöd för spel, ljuddelning för hörlurar, notiser och direktströmmar från HomeKit-kameror, bild-i-bild-läge och mycket annat.

Ta en titt på de senaste funktionerna i tvOS 14

Om du vill utforska Apple TV-appen Användarhandbok klickar du på Innehållsförteckning överst på sidan eller skriver ett ord eller en fras i sökfältet.

Alla funktioner och allt innehåll är inte tillgängligt i alla länder eller regioner.