En Apple TV

Här är nya Siri Remote

Med Siri Remote (andra generationen) får du total kontroll med en tryckkompatibel klickplatta.

Läs om nya sätt att navigera på Apple TV

En Apple TV visas på hemskärmen

Ny Apple TV-användare?

Läs om hur du ställer in Apple TV för en optimal filmupplevelse.

Ställa in Apple TV

En Apple TV

All TV i en enda app

Apple TV-appen är helt enkelt det bästa sättet att titta på TV. Här hittar du originalprogram och originalfilmer från Apple TV+, de bästa kanalerna, tusentals filmer att köpa eller hyra och populära strömningstjänster och kabelleverantörer.

Lär känna Apple TV-appen

Om du vill utforska Apple TV-appen Användarhandbok klickar du på Innehållsförteckning överst på sidan eller skriver ett ord eller en fras i sökfältet. Du kan också hämta användarhandboken från Apple Books (där den är tillgänglig).

Alla funktioner och allt innehåll är inte tillgängligt i alla länder eller regioner.