Mac Studio bredvid en bildskärm.

Ta en titt på din nya Mac

Få en snabb introduktion till Mac Studios portar, kontakter, tillbehör och andra funktioner.

Ta en tur i Mac Studio

Mac Studios baksida med dess olika portar och strömbrytaren.

Vill du komma igång?

När du har anslutit en bildskärm, ett tangentbord och en mus eller styrplatta trycker du på strömbrytaren på baksidan av Mac Studio. Följ inställningsassistentens anvisningar så kommer du igång på nolltid.

Ställa in Mac Studio

Mac Studio bredvid olika enheter som ansluter till samma iCloud-innehåll.

Håll enheterna synkroniserade

Kom åt dina dokument, bilder, låtar, appar, kontakter och kalendrar på alla dina enheter med iCloud.

Använda iCloud med datorn

Överlappande skärmar i apparna FaceTime, Genvägar och Meddelanden.

Upptäck nya funktioner

Läs om nyheterna i macOS Sonoma och apparna som ingår.

Nya funktioner i macOS Sonoma

Symboler för appar som följer med datorn.

Gör mer

Din Mac Studio levereras med appar för praktiskt taget allt du vill göra. Redigera och dela bilder och videor, skapa presentationer, lyssna på musik, läs böcker, se på film och mycket annat. Upptäck nya appar i App Store, inklusive iPhone- och iPad-appar som fungerar på Mac Studio.

Appar på Mac Studio

Utforska Mac Studio-grunder genom att klicka på Innehållsförteckning upptill på sidan eller skriva in ett ord eller en fras i sökfältet.

Besök webbplatsen Support för Mac Studio om du vill få mer hjälp.

Alla funktioner och allt innehåll är inte tillgängligt i alla länder eller regioner. Abonnemang krävs för Apple TV+.